Imaginile au făcut înconjurul lumii: „Doctorul mi-a spus să mă urc gravidă pe stânci”

23 decembrie 2021 9:25   Internațional
Ultima actualizare:

Laura Jasorka, de 38 de ani, lucrează într-un casino din New Jersey, SUA, iar în timpul liber practică alpinismul complet goală, postând mai apoi imagini pe reţelele sociale.

După ce a rămas gravidă, în iunie, femeia a continuat să se caţăre goală pușcă pe stânci. Ea spune că doctorul este de acord cu hobby-ul său, fiindcă este foarte bine să rămână activă. Laura a început să practice alpinismul neobișnuit în 2019, când unul dintre prietenii ei i-a sugerat să îi facă niște fotografii în timp ce se căţăra pe stânci. Ea a văzut acest lucru ca pe o ”oportunitate fantastică” pentru a deveni cunoscută.

Imaginile cu femeia goală, în timp ce era gravidă, au făcut înconjurul lumii. Ea apare goală, în timp ce se cățăra însărcinată pe stânci periculoase. Ea nu s-a temut o secundă de vreo căzătură și a testat indicațiile medicului ginecolog. 

În cele din urmă, fotografiile au făcut-o celebră, ceea ce își dorea să se întâmple. Laura Jasorka,, o mămică nonconformistă, a realizat o ședință foto de excepție, chiar dacă și-a pus viața în pericol. Curajul ei a fost contestat de mămicile din întreaga lume.

Mai multe