#Exclusiv Click!

„Extraterestrul negru”, îndrăgostit de România: „Sunt fan Gică Hagi”

22 septembrie 2024 13:22   Internațional
Ultima actualizare:

Francezul „Black Alien” (36 de ani), pe numele său real Anthony Loffredo, a fost prezent la București, la International Tattoo Convention, în perioada 20 și 22 septembrie. „Extraterestrul negru” ne-a oferit un interviu în exclusivitate și ne-a povestit cum i s-a părut țara noastră, dar și ce alte modificări corporale are de gând să-și mai facă pe viitor.

„Black Alien”: „Românii sunt educați”

Click!: Cum este viața ta de când ți-ai făcut aceste proceduri corporale?

„Black Alien”: Viața mea este bună acum pentru că am călătorit în diferite țări, la diverse convenții internaționale. În prezent sunt aici la București. Îmi place mult România, e pentru prima oară când vin. Este o țară bună, cu oameni educați și respectuoși. Aceasta este opinia mea. Eu sunt fan Gică Hagi, iubesc fotbalul deci mi-a fost ușor să mă conectez cu această țară.

Click!: Interacțiunile cu oamenii sunt diferite acum față de cele pe care le aveai în urmă cu 12 ani, înainte de transformarea ta?

„Black Alien”: Este diferită reacția oamenilor, este normal. Oamenii sunt șocați de cum arăt, dar mie îmi place. Haideți să trecem puțin peste regulile care ni se impun!

Click!: Te simți respins de cei din jur, din cauza aspectului tău fizic?

„Black Alien”: Depinde de loc, de oameni, depinde multe lucruri. Sunt oameni cărora nu le pică bine, nu le place ceea ce văd. Operațiile și modificările mele corporale au reprezentat o evoluție a lumii din mintea mea. Ceea ce cred, eu transpun pe corpul meu.

Vrea să își pună o placă de fier în cap

Click!: Te simți mai bine arătând așa față de cum arătai înainte?

„Black Alien”: Destul de dificil de răspuns, depinde de zi. Uneori mă simt rău, alteori bine. Cel mai important este că sunt viu.

Click!: Regreți vreo procedură? Și ce altă modificare sau operații plănuiești să îți faci în continuare?

„Black Alien”: Nu, nu regret niciuna. Acum vreau să îmi fac un implant transdermal. Este ca o placă de metal pusă în cap, sub piele. Deci da, îmi fac o nouă nebunie pentru că sunt un copil nebun...Glumesc!

Click!: Ai ajuns la imaginea pe care ți-o doreai?

„Black Alien”: Încă nu, am mereu alte idei. Îmi place să încerc lucruri noi.

Click!: E dificil să ajungi să arăți cum vrei?

„Black Alien”: Înainte da, dar acum nu. Acum sunt mai relaxat, nu mai sunt un copil care vrea să facă lucruri doar pentru a le face.

Click!: Ai un mesaj pentru cei care vor să arate cu tine?

„Black Alien”: Mesaj pentru cei care vor să facă același lucru...eu nu pot schimba mintea oamenilor. Asta e o problemă ce ține de fiecare. Trebuie să înțelegem ca sunt oameni care gândesc diferit, e dreptul fiecăruia să-și facă schimbări. Vrea să își schimbe părul? E treaba lui. Eu așa consider. Sunt pentru libertate de exprimare. Trebuie să ieșim puțin din sfera regulilor impuse. Într-un final, nu există a face ceva rău sau a face ceva bine, totul ține de tine.

Mai multe