Femeia care a impresionat o lume întreagă. A mers cu bicicleta 4.707 km, în memoria câinelui său

23 august 2024 16:33   Internațional
Ultima actualizare:

În memoria câinelui ei Slinky, Kristy Bellmer, din SUA, a mers cu bicicleta în jurul Europei pentru a crea cel mai mare desen GPS din lume. Ea a parcurs 4.707 km, triplu faţă de recordul anterior stabilit anul trecut de un alt american, David Schweikert.

Kristy a început călătoria de două luni de ziua lui Slinky, 1 mai. Începând şi terminând în Amsterdam, traseul ei a trecut prin Belgia, Franţa, Elveţia, Germania şi Cehia.

„Am folosit multă creativitate pentru a-mi da seama cum să conectez acele locuri într-un mod în care desenul să arate cât mai mult cu un câine. Am vrut să încep în Amsterdam pentru că este raiul ciclismului!

M-am dus la Paris şi la Bruxelles şi aveam prieteni pe care voiam să-i vizitez în Elveţia şi Garmisch-Partenkirchen, Germania. Am ajuns să fac fundul (desenului n.r.) mai mare pentru a ajunge la prietenul meu din Garmisch, iar piciorul mai lung pentru prietenii mei din Elveţia, şi am făcut coada mai lungă ca ajung şi în Cehia”, a dezvăluit Kristy, pentru Cartea Recordurilor Guinness.

Mai multe