Insula din Grecia perfectă pentru un concediu ieftin și liniștit! Doar puțini români o cunosc

6 iulie 2024 17:58   Internațional

O scurtă privire în calendar ne va arăta că deja am ajuns în luna iulie, iar acest lucru înseamnă că cei mai mulți dintre români deja au plecat în vacanță, ori urmează să plece în zilele următoare. Iar o destinație devenită deja tradițională pentru turiștii români este Grecia, însă nu mulți dintre noi știu că există o insulă grecească de vis, unde putem să scăpăm de aglomerația din alte destinații!

Există câteva destinații devenite deja tradiționale, pentru turiștii români care își doresc o vacanță dincolo de hotare. Grecia, Turcia, dar și Bulgaria, au devenit favoritele turiștilor din țara noastră, care merg în aceste locuri pentru a se bucura de o vacanță de vis. Însă, o problemă recurentă, indiferent de locația aleasă, este aglomerația. Din fericire, o insulă sueprbă din Grecia ne poate permite să scăpăm de această problemă supărătoare.

Mai precis, este vorba despre Tilos, din Insulele Dodecanez. Acest loc nu doar că este de o frumusețe rară, dar este și foarte ieftin, nu mulți turiști vin aici, comparativ cu alte insule grecești, iar Tilos se află și foarte aproape de alte destinații de vis, cum ar fi Rodos și Creta.

Insula de vis unde putem petrece vacanța perfectă

Insula Tilos, un loc de o frumusețe rară, este cunoscută pentru plajele sale, cât și pentru satele pitorești de pe insulă. De asemenea, peisajele de pe această insulă mică sunt dominate de munți, dar și de țărmuri stâncoase. Iar partea cea mai bună este faptul că insula Tilos este și foarte ieftină!

Turiștii români care își doresc să viziteze Grecia dar se gândesc cu neplăcere la mulțimile de oameni de care se vor lovi pot apela la insula Tilos, deoarece acest loc este mult mai liniștit. De asemenea, aici putem găsi și unele specii rare și spectaculoase, cum ar fi vulturul lui Bonelli, șoimul lui Eleonora, ori chiar și vulturul cu picioare lungi. Astfel, românii care își doresc un concediu ieftin și liniștit pot încerca să viziteze aceată insulă superbă!

Mai multe