Magnatul Rupert Murdoch în vârstă de 93 de ani s-a căsătorit pentru a cincea oară. Câți ani are soția lui

3 iunie 2024 12:44   Internațional
Ultima actualizare:

Magnatul media Rupert Murdoch s-a căsătorit pentru a cincea oară, la vârsta de 93 de ani, cu Elena Jukova, o specialistă în biologie moleculară, în prezent pensionară. Cea de-a cincea soție a miliardarului este de origine rusă. Fotografii cu cei doi au apărut în abloidul The Sun, deţinut de familia Murdoch, informează AFP.

Câți ani are cea dea cincea soție a miliardarului

Miliardarul american de origine australiană şi Elena Jukova s-au căsătorit sămbătă în cadrul unei ceremonii organizată în perimetrul unei proprietăţi pe care Rupert Murdoch o deţine în California.

Elena Jukova este mama Mariei Jukova, filantroapă şi colecţionară de artă şi fosta soţie a oligarhului rus Roman Abramovici. Ea este de origine rusă şi are 67 de ani.

Fotografiile publicate în The Sun îl arată pe Rupert Murdoch purtând un costum negru şi o cravată galbenă, în timp ce mireasa a purtat o rochie albă şi a ţinut în mâini un buchet de mărgăritar.

Rupert Murdoch a fost căsătorit 30 de ani cu o jurnalistă

Rupert Murdoch, care are şase copii, a fost căsătorit mai întâi, din 1956 până în 1967, cu Patricia Booker, o însoţitoare de bord australiană, apoi timp de peste 30 de ani (1967-1999) cu o jurnalistă britanică, Anna Torv.

S-a căsătorit în 1999 cu o femeie de afaceri de origine chineză, absolventă a Universităţii Yale, Wendi Deng, iar divorţul lor a fost pronunţat la New York în 2013.

A urmat căsătoria de şase ani (2016-2022) cu actriţa şi modelul Jerry Hall, o fostă parteneră de viaţă a solistului trupei The Rolling Stones, Mick Jagger.

Magnatul media s-a logodit apoi - pentru a cincea oară - cu o fostă capelană a Poliţiei din San Francisco, Ann Lesley Smith, în primăvara anului 2023.

S-au despărţit după mai puţin de o lună, iar revista Vanity Fair a raportat că despărţirea lor a fost cauzată de sentimentele tot mai inconfortabile ale miliardarului în legătură cu opiniile evanghelice foarte ferme ale logodnicei sale.

În noiembrie 2023, magnatul a demisionat din funcţia de preşedinte al Fox Corporation - compania mamă a postului TV preferat de americanii conservatori, Fox News - şi al grupului News Corp, predându-i ştafeta fiului său cel mare, Lachlan

Mai multe