Mamă a doi copii, lovită de două trenuri de mare viteză. I-au smuls o mână și un picior

12 decembrie 2022 7:50   Internațional

Sarah de Lagarde, o femeie în vârstă de 44 de ani, a trăit un coșmar. După ce două trenuri de metrou i-au smuls o mână și un picior, viața i s-a schimbat radical. 

O mamă de 44 de ani a vorbit deschis despre cea mai mare tragedie din viața ei. Aceasta a dezvăluit cum două trenuri de metrou au trecut peste ea și a zăcut, în agonie, țipând după ajutor, 15 minute. Totul s-a întâmplat la 2 săptămâni de când reușise să urce pe muntele Kilimanjaro.

Sarah de Lagarde are 44 de ani și este soție și mamă devotată. Femeia a trecut printr-un coșmar greu de imaginat, în luna septembrie, atunci când două trenuri de metrou i-au spulberat, la propriu, o mână și un picior. Acum, femeia care a reușit să escaladeze chiar și muntele Kilimanjaro învață să meargă din nou. Ea a strâns bani pentru o proteză pentru brațul său, iar tot ce i-a rămas pe plus, va dona în scopuri caritabile. 

Cum s-a produs tragedia

Sarah se întorcea de la serviciu, într-o zi de vineri, 30 septembrie, atunci când a adormit în metrou. Și-a dat seama că a ratat stația și s-a grăbit să coboare, însă într-o fracțiune de secundă și-a pierdut echilibrul și a căzut pe șinele de tren, după cum informează The Times. Aceasta a fost călcată de două ori, de două trenuri și a zăcut, pe șine, 15 minute, în timp ce striga disperată după ajutor. 

Citește și - Adda, experiență dramatică: „E ceva rău. Mie îmi vine să sar din tren”

Din păcate, nimeni nu i-a auzit strigătele disperate după primul impact cu trenul, așa că a fost călcată pentru a doua oară. 

Sarah a mărturisit că a durat aproximativ 15 minute până când cineva i-a auzit strigătele și a sunat la serviciile de urgență. Ulterior, aceasta a fost transportată cu un elicopter la Royal Londol Hospital, din Whitechapel. 

Din păcate, în urma celor două lovituri, Sarah s-a ales cu răni severe, astfel că a fost necesară amputarea unui braț și a unui picior. Femeia de 44 de ani a  strâns fonduri pentru a-și putea permite un braț capabil să acționeze pe baza impulsurilor cerebrale. Până acum, Sarah a reușit să adune suma de 250.000 de euro. 

„Tot ce îmi amintesc e faptul că mă gândeam, în timp ce zăceam acolo jos, că nu am urcat pe muntele Kilimanjaro pentru a muri aici, pe pietrele astea reci și umede. Nu voi muri aici, nici vorbă de așa ceva. Trebuie să fiu, în continuare, cu fiicele mele”, a spus Sarah, despre ceea ce gândea, atunci când zăcea, în agonie, pe șinele metroului. 

„Într-un minut ești în vârful lumii, iar în următorul atingi fundul pământului”, a mai adăugat Sarah. 

La scurt timp după ce a reușit să strângă toți banii necesari pentru a-și cumpăra proteza pentru braț, femeia de 44 de ani a decis să doneze orice bănuț în plus către London Air Ambulance și Barts Charity. Deși aspectul său fizic a avut considerabil de suferit, Sarah este bucuroasă că, totuși, a scăpat cu viață. Cu o proteză la picior și una la braț, femeia se poate liniști acum, căci poate avea, chiar și așa, o viață cât se poate de normală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Mai multe