#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle, surprinsă cu accesoriul preferat al Prințesei Diana. Cum a apărut Ducesa de Sussex

23 iulie 2024 20:30   Internațional

Prințesa Diana a fost una dintre femeile care au știut să pună amprenta în modă. Mereu simplă, dar cu articole vestimentare care au făcut istorie. La cea mai recentă apariție a sa, Meghan Markle a fost fotografiată cu accesoriul preferat al regretatei prințese. Cum a fost surprinsă Ducesa de Sussex?

Meghan Markle s-a îmbrăcat casual în timpul celei mai recente apariții publice ale sale. Ducesa de Sussex a optat pentru o cămașă albă, o pereche de blugi și balerini Channel, însă, ce a atras cu adevărat atenția a fost poșeta Dior, superba geantă a Prințesei Diana care a fost mediatizată în urmă cu zeci de ani.

Prințesa a fost un fan al modelului și l-a purtat în cadrul mai multor ocazii. Casa de modă a schimbat oficial numele genții în Lady Dior, ca un omagiu adus celei mai cunoscute admiratoare a genții, nimeni alta decât prințesa Diana. 

Cea mai iconică geantă a Prințesei Diana

Diana a fost văzută purtând acest model de geantă - cu care a făcut furori ori de câte ori a ales să o poarte, fiind una dintre piesele de rezistență - la Met Gala din 1996. La momentul respectiv, a avut, o apariție impecabilă: a ales să poarte o rochie din dantelă albastru marin și a purtat o versiune mică a genții Dior neagră, matlasată, din satin albastru. Ulterior, ea a optat chiar pentru o geantă personalizată în albastru marin pentru a se potrivi cu culoarea ochilor ei.

Meghan Markle a fost fotografiată cu celebra geantă Lady Dior, la ieșirea din restaurant italian Tre Lune din Montecito, duminică, unde a luat masa cu o prietenă, actrița Kimberly Williams-Paisley, potrivit marieclaire.com. Localul este favoritul celebrităților, printre care Kourtney Kardashian, Ellen DeGeneres sau Sofia Richie. Ducesa de Sussex a fost surpinsă pentru prima dată cu poșeta Lady Dior în 2021, la concertul Global Citizen din Central Park din New York.

De altfel, și regina Camilla a purtat o versiune roz a genții Lady Dior de două ori în această lună: la un meci de la Wimbledon și în timpul unei vizite oficială în Țara Galilor, conform sursei menționate.

Mai multe