,,Moartea cu coasa" a apărut la încoronarea regelui Charles. Momentul a devenit viral: „E Meghan Markle deghizată”

7 mai 2023 16:44   Internațional
Ultima actualizare:

Încoronarea Regelui Charles al III-lea a fost un eveniment urmărit la nivel planetar, iar pe rețelele de socializare s-a analizat fiecare moment al fastuoasei ceremonii. O persoană îmbrăcată în haine negre, ținând în mână un toiag, care a fost asemănat cu o coasă, a fost surprinsă traversând sâmbătă holul de intrare al catedralei. Postarea a devenit virală, iar glumele s-au ţinut lanţ. ,,Diana își ia revanșa", a comentat un internaut. 

Încoronarea regelui Charles nu a fost lipsită de momente bizare

Charles al III-lea a fost încoronat, sâmbătă, rege al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, în cadrul ceremoniei desfăşurate în catedrala anglicană Westminster. Evenimentul plin de fast a reunit nume mari şi invitaţi de seamă, ținute care au furat toate privirile, dar nu a fost lipsit de momente bizare, scrie Observatornews.ro.

Ceremonia transmisă live a fost urmărită din toate colţurile lumii, iar internauţii nu au ezitat să atragă atenţia asupra unor scene sau detalii inedite. Un utilizator al platformei Twitter a observat, de exemplu, o siluetă întunecată pe care a asemănat-o instantaneu cu "moartea cu coasa".

,,Moartea cu coasa", chipul misterios apărut la încoronarea regelui Charles al III-lea

,,A mai observat cineva Moartea la Westminster Abbey?", a scris bărbatul pe Twitter, în dreptul secvenţei filmate în catedrală, la încoronarea Regelui Charles al III-lea. Postarea a devenit virală şi a strâns, în 24 de ore, nu mai puţin de 3,6 milioane de vizualizări.

Secţiunea de comentarii a devenit un concurs de glume. Dacă unii şi-au dat cu părerea cu privire la ce ar putea reprezenta, de fapt, silueta, alţii şi-au dat frâu liber imaginaţiei şi au comentat că "moartea cu coasa" este "Meghan Markle deghizată", sau chiar prinţesa Diana, care "a venit să-şi ia revanşa".

Regele Charles al III-lea a fost încoronat

Regele Charles al III-lea (74 de ani) al Marii Britanii a fost încoronat rege, iar soția sa Camilla (75 de ani) a fost încoronată regina într-o zi plină de fast, la Londra, pe 6 mai 2023.

A plouat toată ziua, însă oamenii care au venit să asiste la evenimentul istoric nu s-au lăsat doborâți de vremea urâtă.

Mai multe