#Casa Regală a Marii Britanii

Noi dezvăluiri despre Familia Regală a Marii Britanii! Fiul Camillei a spus ce crede despre Regele Charles: „Este un om atât de...”

26 octombrie 2024 16:16   Internațional
Ultima actualizare:

Într-un nou volum captivant, „Cooking & the Crown: Royal Recipes From Queen Victoria to King Charles III”, Tom Parker Bowles, fiul Reginei Camilla, deschide ușile bucătăriei regale, oferind publicului o colecție de rețete și tradiții culinare care au marcat generațiile familiei regale britanice. Cartea, ce cuprinde 100 de rețete atent selecționate, prezintă preferințele gastronomice ale unor membri emblematice ai monarhiei, printre care Regina Elisabeta, Regele Charles și Regina Camilla. Totuși, fiul Camillei face și dezvăluiri incredibile despre Familia Regală și își spune părerea sinceră despre Regele Charles.

Dezvăluiri incredibile despre Familia Regală a Marii Britanii!

Ceea ce face cartea specială este nu doar colecția de rețete, ci și poveștile din spatele lor. De exemplu, Tom descrie pasiunea Regelui Charles pentru produse naturale, atât de intensă încât poate recunoaște nu mai puțin de zece tipuri de greengage, un fruct asemănător prunelor. Autorul reușește să transforme mesele regale în momente de poveste, arătând latura umană a familiei regale și dragostea lor pentru mâncarea autentică.

„Sper că le va oferi cititorilor o idee asupra vieții familiei regale britanice din ultimii 180 de ani.”, a declarat Tom.

Pentru un plus de savoare, Tom împărtășește amintiri legate de cei doi copii ai săi, Freddy (14 ani) și Lola (17 ani), care și-au dezvoltat o relație apropiată cu „Gaga și Uppa”, poreclele afectuoase pentru bunicii lor regali, Camilla și Charles. Se pare că Regele Charles are o relaíe chiar apropiată cu cei doi nepoți vitregi ai săi. Totodată, Tom și-a exprimat opinia sinceră despre rege și are numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„O adoră. Și îl adoră pe Rege. A fost un bunic vitreg minunat. Este un om atât de bun și drăguț. El are propriii lui nepoți, evident. Copiii îl adoră cu totul. De la o vârstă fragedă le-a citit povești, a fost acolo și s-a jucat cu ei.”, a spus Tom.

Mai multe