Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au încins grătarul! Imagini inedite din turneul australian

#Casa Regală a Marii Britanii

Regele Charles al III-lea (75 de ani) și Regina Camilla (77 de ani) şi-au petrecut ultima zi a călătoriei lor în Australia în compania reprezentanţilor minorităţilor naţionale. Cuplul regal la un grătar alături de localnicii. Mai mult, suveranul britanic și soția lui nu au stat deoparte și au trecut la treabă. Cei doi s-au ocupat de gătirea cârnaților.

Charles și Camilla au întors carnea pe grătar (Foto: GettyImages)
Charles și Camilla au întors carnea pe grătar (Foto: GettyImages)

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au vorbit cu localnicii

Întâlnirea cu membrii comunităților din Australia a început cu tradiționala ceremonie a fumului. Regele Charles al III-lea a îndeplinit ritualul aborigenilor. Ulterior, cuplul regal a învârtit carnea pe grătar, sub privirile localnicilor și ale jurnaliștilor. Grătarul regal a avut loc în suburbia Parramatta din estul orașului Sydney.

Aceasta este o zonă multiculturală cu diverse comunități chineze și indiene. Apoi, a urmat ședința de socializare cu membrii comunității din Sydney. De asemenea, Regele Charles al III-lea și Regina Camilla au asistat și la o demonstrație de mânat oile, condusă de către câinii ciobănești de la Antipozi.

Regele Charles și Regina Camilla au asistat la o demonstrație de mânat oile
Charles și Camilla asistat la o demonstrație de mânat oile (Foto: Profimedia)

Ulterior, Charles, care a fost diagnosticat cu cancer în februarie, a vizitat și mai mulți pacienți bolnavi de cancer și s-a întâlnit cu doi oncologi de la un spital din Sydney. De altfel, aceasta este prima lui călătorie lungă, de când a aflat că este bolnav, turneul din Australia durând șase zile.

La sfârșitul ultimei sale zile în Australia, cuplul regal a fost întâmpinat de mii de australieni, în apropierea sediului operei din Sydney. Charles și Camilla au urcat la bordul unui vas, alături de premierul australian Anthony Albanese, pentru a trece în revistă navele militare australiene din portul Sydney. Din Australia, cuplul regal a plecat într-o vizită de cinci zile în Samoa, unde are loc summitul Commonwealth.

Kate și William iau o pauză de la îndatoririle regale

Ducii de Cambridge vor să petreacă mai mult timp alături de copii (Foto: Familia Regală britanică)
Ducii de Cambridge vor să petreacă mai mult timp alături de copii (Foto: Familia Regală britanică)

Kate Middleton (42 de ani) și prințul William (42 de ani) au de gând să ia o mică pauză de la îndatoririle regale, pentru a petrece mai mult timp în compania celor trei copii ai lor, Prințul George (11 ani), Prințesa Charlotte (9 ani) și Prințul Louis (6 ani).

Cei mici vor intra în vacanță, iar cu această ocazie părinții lor au decis că au și ei nevoie de un mic concediu. Prințul și Prințesa de Wales își vor relua îndatoririle regale începând cu luna noiembrie, atunci când copiii lor se vor întoarce la ore, la școala Lambrook, care se află în apropiere de conacul lor din Windsor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pasageri avion foto pixabay
institutul marius nasta jpeg
accident selimbar elvetian 1536x792 jpg
theriani fenomen jpg
image png
Oua ochiuri FOTO Shutterstock jpg
image png
traian nicola spion ceausescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net