O femeie a mers la toaletă, dar când a ridicat capacul, să leșine! Ce a găsit în wc: „Este o nebunie”

16 septembrie 2024 14:22   Internațional

O femeie a intrat stare de panică după ce a descoperit un șobolan uriaș care se învârtea în jurul ei în timp ce folosea toaleta. Imaginile înfiorătoare arată rozătoarea uriașă blocată în fundul toaletei, cu ghearele și mustățile lungi ieșind din apă.

Kieran Sampler, un profesionist în prinderea șobolanilor, a declarat: „Șobolanul a urcat pe o altă linie de scurgere și a ajuns în toaletă - în timp ce o femeie era la toaletă.

Așa că a trebuit să îl scoatem, a fost destul de rău - nu am mai avut niciodată o situație în care să ajungă în toaletă. Ea țipa - imaginează-ți că ești la toaletă și ceva te bruschează”.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, care susține că a ucis peste 65.000 de rozătoare, a adăugat: „Am avut un client care avea un șobolan care trăia în scândurile de lemn ale patului - este o nebunie ce am văzut.

„Am avut unul în care o pisică a adus șobolanul în timpul nopții, așa că familia l-a prins în dormitor. Mi-am adus câinele înăuntru, l-a identificat imediat, dar șobolanul a fugit în noptieră.”

Sampler a creat o pagină de Facebook unde împărtășește locuri de muncă și sprijină alți prinzători de șobolani

Domnul Sampler a înființat o pagină de Facebook numită Yorkshire Rat Pack în 2018, unde împărtășește locuri de muncă și sprijină alți prinzători de șobolani.

Tânărul, care ajută în jur de zece clienți pe zi, spune că, în ultimele luni, s-a înregistrat o creștere a numărului de persoane care au găsit șobolani.

El recomandă oamenilor să își taie frunzele din grădină, să își protejeze terasele împotriva șobolanilor și să își strângă regulat fecalele de câine pentru a-i împiedica să intre pe proprietatea lor.

Dl Sampler a declarat: „Iarna aceasta va fi grea, fermierii mă sună deja cu două luni înainte.

„Iarna este o perioadă vitală pentru șobolani - le place frunzișul, așa că dacă aveți frunze abundente în grădină, aș recomanda să le tăiați.

Aș încerca să reduc numărul de hrănitori pentru păsări, nu poți forța oamenii să scape de ele pentru că tuturor le plac, dar aș încerca să le protejez cât mai bine de șobolani.

Terasele sunt un coșmar pentru că șobolanii adoră terasele - încercați să le protejați pentru că vor trece pe sub ele.

Mulți oameni nu strâng imediat după câine, dar asta îi atrage. Dacă ajung în interiorul proprietății, atunci este mai mult ca sigur o problemă cu canalizarea. Atunci când intră în canalizare, mănâncă deșeurile și fecalele umane”, a mai spus prinzătorul de șobolani.

Mai multe