O femeie din Brazilia s-a „căsătorit” cu o păpuşă de cârpă! Cuplul are şi un „copil”

23 iunie 2022 5:00   Internațional
Ultima actualizare:

O femeie susţine că s-a îndrăgostit şi căsătorit cu o păpuşă de cârpă, făcută de mama ei. Meirivone Rocha Moraes, din Brazilia, a povestit că a fost dragoste la prima vedere între ea şi Marcelo, numele păpuşii, iar cei doi au şi un „copil” împreună.

Foto: Profimedia

Meirivone, în vârstă de 37 de ani, a primit păpuşa de la mama ei, după ce s-a plâns că e singură şi nu are cu cine să danseze. A urmat o „iubire ca în filme”, iar cel doi s-au „căsătorit”, în cadrul unei ceremonii de vis, cu 250 de invitaţi.

„A fost o zi superbă, foarte importantă pentru mine şi plină de emoţie. E un bărbat pe care mi l-am dorit mereu în viaţa ,ea. E minunat să fiu căsătorită cu el”, a declarat Meirivone, notează publicaţia britanică The Sun.

Citește și: Bărbatul însurat cu o păpuşă gonflabilă, îndrăgostit acum de o scrumieră! „Îmi extind haremul...‟

Femeia spune că „soţul ei” e minunat şi că alte femei sunt geloase pe relaţia lor: „Nu mă cert cu el, nu se contrazice cu mine şi mă înţelege orice ar fi. Marcelo e grozav şi fidel. E un bărbat minunat, iar toate femeile sunt geloase”.

Ce spune femeia despre păpușa Marcelo

Foto: Profimedia

Singurul defect al lui Marcelo e că nu aduce bani în casă, iar Meirivone trebuie să se ocupe doar ea de toate cheltuielile „familiei”. „Are multe calităţi, dar e cam leneş şi nu munceşte deloc. Dar eu sunt o luptătoare şi fac totul pentru noi”, a mai povestit femeia.

Te-ar putea interesa și: E reală! Amina suferă de o boală rară. La doar 11 ani are părul alb şi ochii de culori diferite

Femeia a fost în luna de miere cu "soțul ei"

Însurăţeii au avut şi o lună de miere, în Rio de Janeiro, unde au stat într-o casă pe plajă, înainte de a avea un „copil” împreună. În mai, Marcelinho, tot o păpuşă de cârpă, “a venit pe lume”. Meirivone a transmis live pe Internet „naşterea”, care a avut loc acasă, cu un medic şi o asistentă. 200 de oameni au urmărit momentul. Femeia e însă deranjată că unii o critică pentru „familia ei” şi spun că face totul de dragul atenţiei. „Mă deranjează când unii spun că e o minciună. Sunt o femeie onestă, aşa m-au crescut părinţii, sunt o persoană bună şi nu aş profita de nimeni”, a mai spus Meirivone.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe