O româncă a murit, în Italia, după ce a fost călcată de o mașină. Șoferul, imediat după tragedie, și-a continuat drumul și a avariat un autoturism parcat

25 octombrie 2024 8:56   Internațional
Ultima actualizare:

Tragedie în Italia, unde o femeie (în vârsta de 63 de ani) din Baia Mare, Maria, a fost ucisă într-un accident de mașină în timp ce mergea să-și viziteze o prietenă. Incidentul a avut loc în cartierul Firiza, iar detaliile sunt devastatoare.

Impactul a fost atât de violent încât a aruncat-o la câțiva metri distanță

Potrivit jurnaliștilor italieni, Maria traversa strada când a fost lovită cu viteză de un vehicul. Impactul a fost atât de violent încât a aruncat-o la câțiva metri distanță, aterizând pe un teren acoperit cu iarbă. Din păcate, femeia nu a supraviețuit accidentului. Mașina care a lovit-o pe româncă a continuat să se deplaseze și s-a ciocnit apoi de un alt autoturism parcat, aparținând unui bărbat de 46 de ani din Minturno, scriu cei de la Adevărul.

Poliția italiană a fost alertată și a ajuns rapid la fața locului, descoperind două mașini avariate și șoferii acestora cu răni ușoare. Inițial, a fost considerat un simplu accident între cele două vehicule, însă ulterior anchetatorii au realizat că totul a început cu tragedia Mariei, care traversa strada.

Maria a fost găsită moartă pe iarba de lângă șosea

Îngrijorată că Maria nu mai răspundea la telefon, prietena acesteia a contactat un polițist, însă aceasta nu se aștepta ca situația să fie atât de gravă. A plecat în căutarea ei, dar a descoperit cu groază, după câteva ore, că Maria fusese găsită moartă pe iarba de lângă șosea.

Anchetatorii au aflat că șoferul care a provocat accidentul, un bărbat de 42 de ani din Statele Unite, nu a oprit pentru a acorda ajutor femeii rănite, ci a continuat să conducă. Cadavrul victimei a fost găsit la câteva zeci de metri distanță de locul impactului inițial, pe un câmp din apropiere.

În prezent, poliția italiană lucrează pentru a reconstitui cronologia evenimentelor și pentru a stabili exact momentul în care s-au produs cele două accidente. Mașinile implicate au fost confiscate pentru cercetări, iar trupul Mariei a fost dus la morgă pentru a determina cu precizie cauza decesului.

Mai multe