Tragedie cumplită la Brăila! Un copil de un an și 5 luni a murit pe loc după ce a fost călcat de mașina Poliției

O tragedie fără margini s-a produs chiar astăzi în Brăila! Un copil de numai un an și 5 luni a fost călcat accidental de către o mașină de Poliție! Din păcate, pentru cel mic nu s-a mai putut face nimic, iar în ciuda eforturilor depuse pentru resuscitarea acestuia, accidentul a avut un final tragic: cel mic și-a pierdut viața!

Cel mic a fost călcat de o mașină a Poliției
Cel mic a fost călcat de o mașină a Poliției

Chiar astăzi, în cursul după-amiezii, o tragedie fără margini s-a produs în Brăila! Un copil de numai un an și 5 luni a fost călcat, în mod accidental, de către o mașină de Poliție! Din păcate, pentru cel mic nu s-a mai putut face nimic, iar în ciuda eforturilor depuse pentru resuscitarea acestuia, accidentul a avut un final tragic: viața celui mic nu a mai putut fi salvată!

Tragedia s-a petrecut pe strada Călugăreni, unde doi polițiști au ajuns în timp ce își exercitau atribuțiile de serviciu. Incidentul pentru care fuseseră chemați se soluționase, iar cei doi urmau să plece, moment în care s-a petrecut și teribilul accident. Se pare că, cel mic nu a fost supravegheat, iar atunci când mașina Poliției a plecat, el se afla chiar în fața acesteia, fiind îndeajuns de mic pentru a nu fi observat. Din păcate, atunci când mașina a pornit, a trecut peste copil.

Copilul nu a mai putut fi salvat

Imediat ce și-au dat seama ce s-a întâmplat, cei doi polițiști au oprit mașina, însă manevrele de resuscitare aplicate celui mic nu au mai dat niciun rezultat. În vârstă de numai 1 an și 5 luni, decesul acestuia a fost constat de către ambulanța care a sosit la fața locului. După această teribilă tragedie, polițistul care se afla la volanul mașinii a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Cei de la IPJ Brăila au început o anchetă, pentru a stabili toate faptele din spatele acestui accident tragic.

Se pare că cei doi polițiști se aflau acolo pentru a împărți citații, deoarece în zonă ar fi avut loc un scandal. În acest timp, cel mic a fost lăsat să se joace, fără supravegherea adulților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
autostrada a13 jpg
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
orasul dintre doua tari jpg
ayrton senna 30 ani de la moartea lui jpg
image png
439200637 840468834788027 9054120070225781105 n jpg
familie fericita in natura jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net