O femeie a otrăvit invitații de la o masă de prânz pe care o organizase. Trei persoane au murit

Un caz care pare desprins dintr-un scenariu de film a lăsat fără cuvinte autortiățile din Australia! O femeie a fost acuzată de către autorități de moartea a trei persoane, după ce a organizat o masă unde ar fi otrăvit preparatele!

Femeia a fost arestată / foto: Pexels
Femeia a fost arestată / foto: Pexels

Sună mai mult a scenariul unui film, însă, se pare că este realitate, iar totul s-a petrecut în Australia! Potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, o femeie a fost acuzată de uciderea a trei persoane, după ce a otrăvit preparatele pe care le-a servit mai multor invitați! Femeia a organizat un prânz la care a folosit ciuperci otrăvitoare, iar poliția din Australia deja a arestat-o pe femeie. Se pare că un pastor care se afla la masă a reușit să supraviețuiască.

Autoritățile din statul Victoria, din Australia, au efectuat deja și un mandat de percheziție la reședința femeii, din Leongatha. Pe numele ei Erin Patterson, femeia a invitat la prânzul ucigaș pe ambii părinți ai fostului ei soț, Gail și Don Patterson (ambii în vârstă de 70 de ani), sora lui Gail Patterson, Heather Wilkinson (în vârstă de 66 de ani), dar și soțul acesteia, Ian Wilkinson (în vârstă de 68 de ani).

Femeia a fost arestată de către autorități

Dintre cei patru invitați la prânzul dat de femeie, singurul care a supraviețuit a fost Ian Wilkinson, care este și un pastor local. Toți cei 4 invitați au avut nevoie de spitalizare după prânz, iar, din păcate, trei dintre ei și-au pierdut viața. Iar în privința bărbatului care a reușit să supraviețuiască, chiar și el a fost nevoit să petreacă 2 luni în spitale, fiind externat de abia pe data de 23 septembrie.

Dean Thomas, inspector detectiv al poliției din Victoria, a avut o declarație despre arestarea suspectei principale în acest caz terifiant. „Arestarea de astăzi este doar următorul pas în ceea ce a fost o investigație complexă și amănunțită a detectivilor de la Brigada Omucideri și care nu s-a încheiat încă”, a spus acesta, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net