The Beatles a lansat o nouă piesă! „Now and Then” a fost finalizată cu ajutorul inteligenței artificiale

Ultima actualizare:

Au fost una dintre cele mai emblematice formații din toate timpurile, iar în ciuda faptului că s-au despărțit cu atât de mult timp în urmă, cei de la The Beatles încă mai aveau ceva de spus, în muzică. Iar, cu ajutorul Inteligenței Artificiale, formația a reușit să lanseze „ultimul lor cântec”, intitulat Now and Then.

Au fost și rămân în continuare una dintre cele mai faimoase și îndrăgite formații din lume, cât și una dintre cele mai populare, în timpul „Invaziei Britanice”, în care muzica din Anglia a devenit atât de faimoasă pe plan internațional. The Beatles s-au despărțit cu multe decenii în urmă, însă, se pare că încă mai aveau ceva de spus, pe plan muzica. Iar acum, cu ajutorul Inteligenței Artificiale, formația a reușit să lanseze Now and Then, „ultimul lor cântec”.

După aproximativ o săptămână de pregătiri, melodia a fost lansată, iar toți cei 4 membri originali ai The Beatles pot fi auziți, din nou! Se pare că primele versuri ale acestui cântec au fost scrise de către John Lennon, căruia îi și este atribuită melodia (alături de McCartney, Harrison și Starr), în anul 1978. În ciuda faptului că această melodie a fost începută cu atât de multe decenii în urmă, ea a fost terminată de abia anul trecut.

The Beatles au lansat o nouă melodie

Piesa celor de la The Beatles poate fi ascultată oricând pe YouTube, cât și alte platforme muzicale, cum ar fi Spotify, Apple Music și Prime Music. Se pare că prima înregistrare a acestei melodii a fost chiar în anul 1978, atunci când John Lennon a înregistrat un demo cu voce și pian, în reședința sa din New York.

Se pare că, pe lângă noua melodie, cei de la The Beatles vor lansa și un videoclip, care urmează să aibă ca dată de lansare chiar ziua de mâine, 3 noiembrie! Printre imaginile folosite vor fi și câteva secunde din cel mai vechi filmuleț al trupei, imagini oferite de către toboșarul original al trupei, Pete Best, cât și de fratele său, Roag.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net