Experiență pe TikTok! O elevă de liceu a născut fără să știe că e gravidă!

20 decembrie 2021 17:36   Internațional
Ultima actualizare:

O fată care nu avea idee că era însărcinată a născut înainte de a pleca la școală. Ea a aflat că va deneni mamă abia când a simțit nevoia stringentă de a merge la toaletă. 

A născut la 15 ani fără să știe că e gravidă!

Alexis Queen, acum în vârstă de 19 ani, din Marea Britanie, a împărtășit pe TikTok povestea sa incredibilă. Ea a spus că a decis să-și facă un test de sarcină din cauză că avea arsuri frecvente, iar mama sa i-a povestit că a avut de asemenea arsuri când  a fost însărcinată. Alexis a făcut testul de sarcină în timpul vacanței de vară, pe când avea 15 ani, dar a ieșit negativ.

Așa că și-a văzut liniștită de viața ei. „Testul fiind negativ și având regulat ciclu menstrual, fără alte simptome, m-am dus la școală”, spune Alexis Queen în înregistrarea video. Într-o seară, când s-a dus la culcare, a avut ușoare dureri de spate, a luat un calmant și nu i-a dat nimic de gândit. Dar în timpul nopții durerile de spate au început să fie tot mai mari și calmantele nu au mai ajutat-o.

Și-a trezit părinții la ora 6.00, când durerile erau foarte mari. S-a îmbrăcat în uniforma de școală, dar fiindcă se simțea așa rău, părinții i-au zis să-și ia o zi de pauză. A simțit nevoia strigentă de a merge la toaletă și a strigat-o pe mama sa, spunându-i că avea impresia că naște.

Mama a fost șocată când a văzut capul copilului ieșind din ea. Alexis mărturisește că a avut o ”sarcină criptică”. „Poți avea o sarcină fără să știi, să sângerezi în fiecare lună și chiar testele medicale să nu poată să o detecteze”, spune aceasta în înregistrarea video. Alexis a născut în sufragerie, pe podea. Și șapte săptămâni mai târziu s-a întors la școală și și-a dat examenele. 

Mai multe