Patru decenii de la moartea superbei Grace Kelly, mama Prințului Albert de Monaco

14 septembrie 2022 9:02   Internațional
Ultima actualizare:

În 1955, când Grace Kelly devenise deja una dintre cel mai bine plătite şi respectate actriţe din lume, a fost invitată să facă parte din delegaţia Statelor Unite la Festivalul de Film de la Cannes, reamintește OKmagazine.ro

Întâlnirea cu Prinţul Rainier al III-lea a avut loc în timpul unei şedinţe foto, tocmai în perioada în care acesta îşi căuta o soţie demnă de titlul său.

După nuntă, nu a mai avut voie să apară în filme

După o nuntă de vis, fericirea visată a fost umbrită de interdicţia de-a mai apărea pe marele ecran, de temperamentul rece al prinţului şi de desele lui infidelităţi.

Singurii care îi aduceau zâmbetul pe buze erau cei trei copii ai lor: Prinţesa Caroline, Prinţul Albert - actualul suveran al Principatului - şi Prinţesa Stéphanie.

Vezi și: Grace Kelly, nevoită să facă un test de fertilitate pentru a putea deveni soţia Prinţului Rainier

Din păcate, pe 13 septembrie 1982, pe când se afla în maşină alături de mezina Stéphanie şi conducea pe şoseaua înaltă a Coastei de Azur, prinţesa a suferit un accident vascular cerebral la volan, ceea ce a făcut-o să piardă controlul maşinii şi să cadă în gol, prăbuşindu-se peste 30 de metri.

Click AICI pentru a citi continuarea pe OK Magazine.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!          

Mai multe