Poveste cu eroi adevărați. Cum a supraviețuit o mamă bătută, înjunghiată și arsă de soț în fața copiilor: „Te rog, nu o omorî pe mami”

12 august 2024 19:29   Internațional

Miracol incredibil! Cum a supraviețuit o mamă bătută, înjunghiată și arsă de soț în fața copiilor săi de 5 și 8 ani. Deși cei mici strigau ca din gură de șarpe ca tatăl să le lase mama, bărbatul și-a continuat faptele îngrozitoare. Ce anume a salvat-o pe biata femeie.

Miracol incredibil! Cum a supraviețuit o mamă bătută, înjunghiată și arsă de soț în fața copiilor

Pe 1 iulie, a avut loc toată întâmplarea șocantă care s-ar fi putut termina tragoc. Din fericire, a fost evitată în ultima clipă. Scenele de groază s-au întâmplat ăntr-o localitate din Tennessee, SUA, când două vecine au intervenit rapid pentru a o salva pe femeie dintr-o situație de violență extremă. 

Tessa Trotter, o femeie de 35 de ani, revenea acasă după o zi de muncă. Ea a mers la sora sa geamănă, unde era însoțită de cei doi fii ai săi, un băiat de 5 ani și unul de 8 ani. Însă, vizita de rutină s-a transformat rapid într-un coșmar atunci când soțul ei, Zachary Mowel, a ajuns la locuința surorii sale și a început să o agreseze fizic.

În mijlocul acestei scene de violență, doi vecini care au auzit gălăgia au reacționat prompt. Având în vedere urgența situației și zgomotele alarmante, aceștia au alertat autoritățile și au intervenit pentru a opri agresiunea.

Incidentul a avut loc în fața celor doi copii ai Tessăi Trotter, care au fost martori ai actului de violență. Asistarea la o astfel de scenă poate avea efecte devastatoare asupra dezvoltării emoționale și psihologice ale copiilor. Tatăl le-a bătut mama, a înjunghiat-o, apoi a stropit-o cu benzină şi a lăsat-o să moară arsă de vie în casă.

Stătea şi mă privea şi îmi tot spunea că voi muri încet în casa asta", a povestit Tessa pentru emisiunea "Banfield" de la NewsNation. 

«Te rog, nu o omorî pe mami. Te rog tati, te rog, opreşte-te»”, ar fi strigat terificați copiii, potrivit mamei Tessei care a povestit tulburată cele întâmplate.

Doi vecini, Ralph Grayson și fiul său Clay, care locuiau peste drum, au intervenit curajos pentru a salva femeia din casa în flăcări. În ciuda incendiului devastator care le înconjura, aceștia au reușit să o scoată afară și să îi ofere primul ajutor. Povestea dramatică a femeii a emoționat întreaga comunitate, iar sora sa a creat o pagină GoFundMe pentru a detalia rănile severe ale lui Trotter: nouă lovituri de cuțit, un plămân colapsat, arsuri de gradul trei pe piciorul drept și coaste fracturate. Până acum, au fost strânși aproape 70.000 de dolari pentru a ajuta familia cu cheltuielile medicale.

Între timp monstrul cu chip de tată și soț, în vârstă de 28 de ani a fost reținut sub acuzarea de tentativă de omor de gradul 1, incendiere cu premeditare și violență domestică.

Mai multe