Femeie gravidă bătută de iubit într-o parcare, salvată de doi jandarmi aflaţi în timpul liber

Strigătele unei femei au alertat oamenii care se aflu într-o parcare din municipiul Ploiești. Printre ei și doi jandarmi, aflați în timpul liber. Tânăra care avea nevoie de ajutor era bătută de iubitul ei, iar jandarmii care au sosit imediat la locul incidentului au observat că femeia este însărcinată.

Jandarmii au văzut cum femeia era lovită

O femeie gravidă, lovită de iubit a fost salvată de doi jandarmi
O femeie gravidă, lovită de iubit a fost salvată de doi jandarmi

O tânără însărcinată care era bătută de iubit într-o parcare din municipiul Ploieşti a fost salvată de doi jandarmi aflaţi în timpul liber, ei fiind alertaţi de ţipetele femeii.

"O noapte de sâmbătă, una de timp liber pentru Marius şi Sabin, ambii jandarmi în cadrul Grupării Mobile Ploieşti, s-a transformat în una plină de acţiune.

În jurul orei 23,30, în timp ce se aflau pe afară, cei doi au auzit nişte ţipete într-o parcare de pe strada Domnişori, din Ploieşti. S-au îndreptat către locul respectiv, unde au văzut un bărbat care-şi lovea partenera.

Cei doi l-au imobilizat şi au sunat la 112. Până să ajungă echipajele de Poliţie şi Ambulanţă, femeia agresată şi extrem de agitată de cele întâmplate le-a mărturisit colegilor noştri şi faptul că este însărcinată, mulţumindu-le pentru intervenţia lor", a transmis, duminică, pe pagina oficială de Facebook, Jandarmeria Română.

Femeia a fost transportată la spital

Agresorul a fost predat poliţiştilor în vederea continuării cercetărilor, iar victima a fost preluată de ambulanţă pentru acordarea ajutorului de specialitate. 

Lovirea sau orice acte de violență cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă. Rămâne de văzut ce va decide ancheta în privința tânărului din Ploiești care și-a lovit partanera însărcinată.  

Potrivit sursei citate, cei doi jandarmi Marius şi Sabin care au intervenit pentru salvarea gravidei din mâinile iubitului agresiv, sunt subofiţeri în cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Ploieşti din anul 2022 şi îşi desfăşoară serviciul la structurile antitero.

Recent, un minor de 13 ani, care nu avea cum să ajungă acasă într-o localitate din județul Prahova pentru că nu avea telefon și nici bani, a fost ajutat de jandarmi să revină alături de părinți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
foto1 aglomerati autostrada 12711400 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net