Poză incendiară cu Emmanuel Macron. Un ministru l-a sărutat pasional. FOTO

31 iulie 2024 9:17   Internațional
Ultima actualizare:

O Fotografiile cu ministrul sportului al lui Emmanuel Macron sărutându-l aproape de gât la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice au provocat agitație în Franța. „Acest sărut ciudat dintre Amélie Oudéa-Castera și Emmanuel Macron a surprins internauții”, a scris celebra revistă Madame Figaro. Sărutul a fost surprins în timpușl ceremoniei de deschidere a Jocurilor Olimpice. Cea care îl sărută este ministrul sportului.

Un sărut pasional de la ministrului Sportului

Momentul a fost surprins la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, transmite The Guardian.

Ministrul Sportului doamna Oudéa-Castéra, o fostă jucătoare de tenis profesionistă, a apărut în fotografii în timp ce îl îmbrățișează strâns pe președintele Macron în vârstă de 46 de ani și îl sărută pasional, coborându-și buzele aproape de gât.

Gabriel Attal, premierul lui Macron, a surprins sărutul, dar a întors capul ca să pară că se uită în altă parte în timp ce Amélie Oudéa-Castéra, 46 de ani, își apăsat buzele de președintele francez.

Sărutul comentat intens în presă și pe rețelele sociale

Sărutul a stârnind controverse în presa franceză și online.

Attal nu știe unde să se mai uite”, a scris un comentator.

Celebra revista franceză, Madame Figaro, a atras atenția asupra fotografiei, numind-o „un sărut curios” și a subliniat că ministrul „cu siguranță știe cum să facă oamenii să vorbească despre ea”.

O altă publicație, Midi Libre a scris: „După ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, presiunea a scăzut, făcând loc euforiei.

Într-o explozie de bucurie, ministrul sportului Amélie Oudéa-Castera și președintele Emmanuel Macron s-au sărutat. Sărutul a făcut destulă agitație.”

Pe rețelele sociale, comentariile încă nu s-au oprit.

„Ce este sărutul ăsta dintre Oudéa și Macron?” a scris un comentator.

Lui Brigitte nu-i va plăcea”, a scris altul.

„Mi se pare indecentă această fotografie, nu este demnă de un președinte și de un ministru”, au criticat alții.

Woah! Asta numesc eu team building. Când sărut o colegă, ea nu-mi prinde ceafa”, a spus altul.

Mai multe