#Casa Regală a Marii Britanii

Harry și Meghan, la un pas de tragedie! Au fost aproape de un accident „catastrofal” cu mașina, din cauza unor paparazzi

17 mai 2023 14:52   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul Harry și Meghan Markle au fost aproape de un accident „catastrofal”. Cei doi se aflau într-un taxi când paparazzi le-au luat urma și au pornit într-o goană nebună. Potrivit Reuters, urmărirea a durat aproape două ore, iar un accident „catastrofal” a fost la un pas să se producă, a anunțat purtătorul de cuvânt al prințului Harry.

Meghan și Harry, aproape de un accident grav cu mașina!

Prințul Harry și soția sa au fost implicați într-o urmărire „aproape catastrofală”, transmite Reuters. În mașină se află și mama lui Meghan Markle.

Incidentul a avut loc după ce Meghan și Harry au participat marți la o ceremonie de decernare a unor premii la New York, unde Meghan a fost onorată pentru munca sa.

„Această urmărire, care a durat peste două ore, a dus la mai multe cvasi-coliziuni în care au fost implicați alți șoferi pe șosea, pietoni și doi ofițeri NYPD (Departamentul de Poliție din New York)”, a adăugat purtătorul de cuvânt, relatează Reuters.

„Noaptea trecută, ducele și ducesa de Sussex și doamna Ragland au fost implicați într-o urmărire aproape catastrofală cu mașina, instigată de un grup de paparazzi extrem de agresivi”, a transmis purtătorul de cuvânt într-un comunicat.

Episodul dramatic s-a petrecut după o ceremonie în New York

Urmărirea ca în filme s-a întâmplat după ce cuplul a participat la o ceremonie de decernare a premiilor organizată la New York de către Ms. Foundation for Women, unde Meghan a fost onorată pentru munca sa.

Imaginile care au apărut pe rețelele sociale îi arătă pe Harry, Meghan și mama ei, Doria Ragland, într-un taxi.

Incidentul amintește de accidentul în carea prințesa Diana, mama prințului Harry și-a pierdut viața, într-un accident cumplit provocat de paparazzi.

Pe data de 6 mai, Harry a participat la ceremonia de încoronare a tatălui său și a soției lui Camilla. A fost izolat de restul familiei și a plecat primul de la ceremonie. Soția lui Meghan nu a fpst prezentă. 

Prințul Harry și-a atras critici din partea familiei după publicarea cărții sale de memorii „Spare” în care face dezvăluiri șocante despre familia regală, despre periosada în care a luptat în Afganistan dă detalii picante din tinerețea sa.

Mai multe