Prințul William, dezvăluiri despre starea de sănătate a soției lui. Kate Middleton a lipsit de la un eveniment important

7 iunie 2024 8:48   Internațional
Ultima actualizare:

Prințul William a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton în această săptămână, la aproape trei luni după ce Prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. , Acesta a declarat: „Se simte mai bine, mulțumesc. I-ar fi plăcut să fie aici astăzi”.

Ce a transmis prințul William despre starea de sănătate a lui Kate

Prințul William a oferit noi detalii despre starea de sănătate a lui Kate Middleton, la aproape trei luni după ce prințesa de Wales a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer. La întâlnirea cu veteranii celui de-Al Doilea Război Mondial din Portsmouth, pentru a marca cea de a 10 aniversarea zilei Z, William a fost întrebat de unul dintre invitați dacă soția lui se simte bine. Prințul a răspuns afirmativ.

"Se simte mai bine! I-ar fi plăcut să fie astăzi, aici"

„Doream să vă întreb dacă soția dvs. se simte mai bine", a întrebat invitatul.  Prințul William a răspuns: „Da, se simte mai bine! I-ar fi plăcut să fie astăzi, aici. Tocmai le-ar fi reamintit tuturor cum bunica ei a servit în unitatea militară din Bletchley. Așa că are multe în comun cu multe dintre doamnele de aici, care au activat în Bletchley."

Kate a anunțat într-un mesaj video, în luna martie, că a fost diagnosticată cu cancer după ce a suferit o operație abdominală, în luna ianuarie. Potrivit Palatului Kensington, prințesa a început deja chimioterapia la sfârșitul lunii februarie.

Kate, surprinsă pentru prima dată în public după anunțul său 

Kate Middleton a fost surprinsă recent în public, pe fondul tratamentului împotriva cancerului. Prințesa de Wales a rămas departe de ochii publicului de când și-a anunțat diagnosticul de cancer în martie, în timp ce face chimioterapie. Cu toate acestea, Kate a fost văzută recent în oraș cu familia ei și făcând comisioane singură, spun sursele PEOPLE.

Între timp, Palatul Buckingham a primit „zeci de mii” de urări de bine pentru Kate Middleton prin intermediul scrisorilor și al cadourilor, relatează Daily Mail. Pe 20 mai, Royal Foundation Business Taskforce for Early Childhood a publicat un nou raport referitor la inițiativa Prințesei de Wales care încurajează companiile să creeze condițiile potrivite pentru a ajuta părinții și copiii lor, parte a activității sale regale axate pe importanța primilor cinci ani din viața unui copil.

Mai multe