Regina Elisabeta şi-a dat acordul! Gestul impresionant al amantului prinţesei Margaret, după 20 de ani de la moartea acesteia

14 februarie 2022 13:41   Internațional

Acum 20 de ani, pe 9 februarie 2002, Regina Elisabeta a II-a își pierdea sora cea mică, pe Prințesa Margaret. Rebela de la palatul regal, așa cum era considerată, a decedat la vârsta de 71 de ani. Recent, Regina a fost de acord ca unul dintre iubiții faimoși ai surorii sale, să-i viziteze mormântul din Windsor, cenuşa acesteia fiind depusă la Capela Memorială Regele George al VI-lea.

Roderic "Roddy" Llewellyn este cel cu care prințesa Margaret a avut o relație extraconjuală, în timp ce era căsătorită cu Antony Armstrong-Jones, Conte de Snowdon, de profesie fotograf. Sora mai mică a Reginei l-a cunoscut Roderic Llewellyn la o petrecere, pe când avea 42 de ani, în 1973. El era mai tânăr decât ea, având doar 26 de ani.

Idila lui Margaret cu Roderic a dus la divorţul de Contele de Snowdon

Cei doi s-au îndrăgostit şi au încercat să fie discreți, însă relația dintre aceștia a fost făcută publică în presa britanică. Ştirea că Margaret are un amant a dus la divorțul de soțul ei, finalizat în 1978. Chiar dacă idila lor a provocat un scandal la Palat, Margaret și Roddy au continuat legătura timp de încă opt ani.

Roderic Llewellyn a fost prieten cu Margaret până la moartea acesteia

Roderic Llewellynn s-a căsătorit cu Tatiana Soskin din anul 1981, alături de care are trei copii. El a lucrat ca designer de grădini şi acum are 74 de ani.

Prietenia pe care a avut-o cu Prințesa Margaret până la moartea acesteia, chiar dacă nu mai erau un cuplu, a făcut-o pe Regina Elisabeta a II-a să-I ofere permisiunea de a-i vizita mormântul anul acesta, la comemorarea a 20 de ani de la moartea surorii sale, notează okmagazine.ro.

Prințesa Margareta Rose a fost a doua fiică a Ducelui și Ducesei de York și s-a născut pe 21 august în anul 1930, la Glamis, Scoția. Viața Margaretei și atitudinea legată de responsabilitățile regale a fascinat. Potrivit biografului Theo Aronson, Margareta i-a spus celebrului Jean Cocteau că “nesupunerea e bucuria mea”.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Mai multe