Rețetele neobișnuite ale lui Meghan Markle de Ziua Recunoștinței. Spune că sunt potrivite pentru o regină
Meghan Markle a făcut furori printre fanii ei rețetele speciale pe care le prepară cu ocazia Zilei Recunoștinței. Într-o postare pe blogul personal de lifestyle, The Tig, Meghan a dat toate detaliile despre ingredientele folosite și modul de preparare a celor trei rețete despre care spune că sunt „potrivite pentru o regină”.
Felul principal regal: Piept de pui prăjit cu sos de ciuperci și praz
Pentru cei care sărbătoresc într-un cadru mai restrâns, Meghan recomandă înlocuirea tradiționalului curcan cu un piept de pui prăjit, servit cu un sos aromat de ciuperci și praz.
„Iubesc un curcan bine condimentat și fript, dar dacă gătești doar pentru două persoane, poate că un preparat mai mic este mai potrivit. Însoțit de o garnitură și un desert delicios, vei fi regele sau regina burticilor fericite și a inimilor pline”, scrie Meghan Markle, citată de Daily Mail.
În plus, „ciupercile cresc nivelul de vitamina D și sporesc imunitatea”, subliniază Meghan, adăugând că această rețetă este nu doar sănătoasă, ci și surprinzător de ușor de preparat – doar 10 minute de pregătire și 30 de minute în cuptor.
Cu arome delicate de cimbru și pătrunjel, acest fel principal este o alternativă ideală pentru o masă de Ziua Recunoștinței mai simplă, dar la fel de elegantă.
Ceea ce face această rețetă cu adevărat specială este faptul că atunci când Prințul Harry a cerut-o de soție pe Meghan în 2017, ea tocmai preparase acest pui prăjit delicios.
Salata: Dovlecei prăjiți și sos de floarea-soarelui
Ca garnitură, Meghan sugerează o salată care pune în valoare dovleceii de ghindă prăjiți, îmbogățiți cu un dressing din semințe de floarea-soarelui.
„Semințele de floarea-soarelui sunt bogate în vitamina E, magneziu și seleniu, iar acest sos delicios poate deveni un element de bază în bucătăria ta”, explică Meghan, promovând beneficiile nutriționale ale acestui preparat.
Această rețetă este gândită pentru două persoane și se prepară în aproximativ 45 de minute, fiind ideală pentru cei care doresc să păstreze simplitatea și sănătatea în farfurie.
Desertul: Trufe cu unt de migdale
Nicio masă festivă nu este completă fără desert, iar Meghan propune o rețetă simplă, dar savuroasă: trufe cu unt de migdale.
Aceste bunătăți sănătoase sunt pline de proteine, fără zaharuri procesate, și nu necesită coacere. Ingredientele se combină într-un bol, se rulează în bile mici și se răcesc în frigider sau congelator pentru a deveni o gustare perfectă.
„Aceste trufe sunt un mic dejun excelent, o gustare după antrenament sau un desert festiv”, menționează Meghan, încurajând cititorii să le folosească și ca daruri, prin simpla înmuiere în ciocolată.
Acestea sunt rețetele pe care Meghan le-a dezvăluit fanilor ei în urmă cu câțiva ani. Între timp, prioritățile ei din poziția de soție a Prințului Harry, apoi de mama s-au schimbat, dar recent și-a exprimat dorința de a reveni în acest domeniu al lifestyle-ului.