Românca de 14 ani care a fost numită cea mai frumoasă fată din Marea Britanie. Rebecca cucerește lumea de la o vârstă fragedă

25 octombrie 2024 15:08   Internațional

O adolescentă de doar 14 ani a fost numită cea mai frumoasă fată din UK. Rebecca Tentea este originară din Filiași, județul Dolj, iar la vârsta de 4 ani a emigrat cu familia în Marea Britanie. Adolescenta a uimit cu frumusețea și inteligența sa. 

Rebecca are rădăcini în Caracal, județul Olt, și Florești, județul Gorj. După ce a plecat în UK alături de familie, tânăra a devenit o adevărată domnișoară: frumoasă, elegantă și cu carismă. A fost desemnată cea mai frumoasă fată din Marea Britanie la categoria 13-15 ani și se pregătește să reprezinte Regatul Unit într-o competiție globală în America, în anul 2025. 

Rebecca Tintea, pasionată de modă

Povestea Rebeccăi începe în urmă cu șașe ani, când urca pe marile scenă de modă din România și Londra. Acum este imaginea brandurilor Ethnicroyals și Girls4Girls

Încă din anul 2013, când s-a stabilit în Wembley, familia Tentea și-a încurajat fiica să investească timp în educația ei, dar și în cariera de model. La începutul anului 2024 a fost desemnată mai frumoasă fată din UK la categoria 13-15 ani din zona Middlesex. Recent, Rebecca Tentea a câștigat titlul Junior Teen Diamond United Kingdom, care este o mare realizare pentru ea: 

„Este o mare onoare pentru mine să fiu încoronată ca Junior Teen Diamond în Marea Britanie. Mă pregătesc pentru un an de domnie care mă va duce să concurez, anul viitor, la Los Angeles, iar acum aspir să devin Junior Teen Global Icon, în America”, a declarat tânăra născută în Oltenia pentru Anunțul UK.

Ce facultate vrea să urmeze

Rebeca visează să devină cea mai frumoasă fată din lume și are planuri ambițioase de viitor. Își dorește ca după terminarea liceului să studieze la Facultatea de Criminologie. 

 „Vreau să devin cea mai frumoasă fată din lume la categoria mea de vârstă. Nu mă va interesa ce vor spune băieții despre mine, sunt încă foarte tânără... Prioritatea mea în acest moment și în următorii ani sunt studiile, îmi doresc să intru la Facultatea de Criminologie. Apoi va fi suficient timp și pentru băieți", a declarat tânăra, conform observatornews.ro

Mai multe