Are 71 de ani, dar vrea să ajungă Miss: „Femeile sunt frumoase la orice vârstă!”

Marissa Teijo (71 de ani) a scris istorie zilele trecute, ca cea mai în vârstă concurentă a competiției Miss Texas SUA. Deși nu a luat acasă coroana, Marissa s-a alăturat altor femei care și-au dorit reprezinte statul Texas.

Marissa Teijo a participat la Miss Texas (Foto: Instagram)
Marissa Teijo a participat la Miss Texas (Foto: Instagram)

Aarieanna Ware (26 de ani), câștigătoarea Miss Dallas de anul trecut, a fost numită Miss Texas SUA, iar ea va reprezenta Texasul în competiția Miss SUA. Teijo, din El Paso, a spus într-o postare pe Instagram că a fost încântată să concureze și speră că va „inspira femeile să se străduiască să creadă că există frumusețe la orice vârstă”. „Sunt puțin copleșită de toată atenția pe care am primit-o. Nu credeam că se va întâmpla asta. M-am distrat, mi-a plăcut să fiu pe scenă. Celealte fete din concurs au fost foarte drăguțe cu mine și m-au complimentat. Sunt foarte fericită că multe femei mi-au scris mesaje și mi-au spus că le-am inspirat să înceapă un program de fitness., a declarat Marissa, potrivit El Paso Times.

Marissa Teijo face mult sport

Pensionara Marissa Teijo, care în trecut a fost profesoară, este pasionată de sport. Ea este de pere că femeile nu ar trebui să se străduiască să fie slabe, ci să fie sănătoase și puternice. Marissa Teijo se antrenează de trei ori pe săptămână, ridicând greutăți. De asemenea, face cardio, plimbându-și câinele pe dealurile din cartierul ei din East Side.

Teijo este un model în El Paso, reprezentată de agenția Bazaar Models, și a apărut în mai multe reclame. Ea speră că acest concurs îi va putea aduce multe oportunități. „Mă voi întoarce la Bazaar Models pentru a-mi exersa mersul de model și sper să obțin mai multe locuri de muncă cu expunerea pe care am obținut-o”, a mai spus ea.

Miss Dallas SUA, Aarienna Ware, a fost încoronată Miss Texas SUA 2024 pe 22 iunie la hotelul Hilton Houston Post Oak.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Corina Cusa jfif
image
image
image
image
image
image
test iluzie1 jpg
furtuna fulgere meteo vreme FOTO Shutterstock
teste pentru stewardese jpeg
Palatul Parlamentului Casa Poporului FOTO Shutterstock
5 lidia fecioru jpg jpeg
dealul  Filopappou atena jpg
sabina poppaea imparatul nero jpg
stat scaun adobestock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net