Se pregătea să meargă la o nuntă, când un telefon i-a schimbat viața: „Inima lui va înceta să mai bată”

19 mai 2023 12:46   Internațional

O tânără în vârstă de doar 22 de ani se pregătea pentru nunta surorii ei, însă un telefon pe care l-a primit cu puțin timp înainte de marele eveniment i-a schimbat radical viața. Iubitul ei a fost puternic lovit la cap și după două zile s-a stins din viață...

Kaitlyn Booth și Jack Jermy Doyle trăiau o frumoasă poveste de dragoste și nu-și vedeau viața unul fără celălalt. Din păcate, destinul a avut alte planuri pentru ei. Tânărul ieșise în oraș cu prietenii, iar în timpul unui scandal cu niște băieți, el a fost puternic lovit la cap.

Și-a pierdut iubitul în urma unei bătăi

În luna august a anului trecut, Kaitlyn se pregătea de nunta surorii ei. Potrivit Mirror, ea a primit un telefon prin care era anunțată că Jack fusese lovit și se afla în stare gravă, pe patul de spital. Două zile mai târziu, bărbatul s-a stins din viață.

Kaitlyn, care acum locuiește în Burnley, Lancashire, a decis să rupă tăcearea și să povestească experiența dureroasă prin care a trecut, pentru a-i face pe alți tinere să conștientizeze finalul tragic pe care îl poate avea o ceartă.

„M-am trezit la 5.30 pe 12 august pentru a mă pregăti de nunta surorii mele. Aveam o mulțime de notificări pe telefon. Am conștientizat ce se întâmplă abia când sora lui, Leanne, m-a sunat și mi-a spus că medicii spun că a suferit o deteriorare cerebrală ireversibilă”, a povestit tânăra.

I-a fost greu să accepte că Jack va muri

Ajunsă la spital, femeii i-a fost extrem de dificil să se împace cu ideea că bărbatul iubit nu mai poate fi salvat și că va trebui să trăiască fără el.

„Tata m-a dus la spitalul din Preston, am așteptat o asistentă care m-a condus în salonul lui. Mi-a spus că Jack nu are cum să supraviețuiască și este doar o chestiune de timp până când inima lui va înceta să mai bată. Îmi amintesc că am început să plâng. Nu viam să accept”, a mai spus ea. 

Mai multe