Soția vicepreședintelui Ucrainei își apără țara. Aceasta s-a fotografiat cu arma în mână

26 februarie 2022 10:15   Internațional
Ultima actualizare:

Ucraina a fost atacată de Rusia, iar o lume întreagă privește îngrozită la situația în care se află toți cetățenii din țară. Președintele Ucrainei nu dorește să depună armele și îndeamnă polulatia să-și apare țara. Familii întregi au părăsit Ucraina și au lăsat în urmă tot ce au agonisit o viata.

De curând, Ucraina a sunat mobilizarea generală, iar bărbații între 18 și 60 de ani au interzis să mai iasă din țară. Potrivit legii marţiale instaurate în Ucraina, toţi bărbaţii apţi de luptă nu mai pot părăsi Ucraina.

Însă, nu doar bărbații doresc să lupte pentru țara lor, ci și femeile. Recent, o fotografie în care apărea soția vicepreședintelui Ucrainei, a făcut înconjurul lumii. Aceasta era îmbrăcată în costum militar și avea o armă în mână.

Gestul femeii, apreciat pe rețelele sociale

Fiind deja a treia zi de război în Ucraina, oamenii sunt terorizați și își doresc să revină la viața de dinainte de bombardamente. Fotografia în care apărea soția vicepreședintelui gata să-și apere țara, a fost extrem de apreciată de internauți.

'Aceasta este soția vicepreședintelui Ucrainei. Ea luptă pentru patria ei. Respect!'', apare într-un mesaj publicat pe Twitter.

De asemenea, nici președintele Ucrainei nu dorește să renunțe la luptă. Volodomir Zelenski a promis că va rămâne în capitala Kiev, chiar dacă își pune viața în pericol.

Președintele Ucrainei a refuzat propunerea SUA

Președintele Ucrainei a refuzat propunerea Statelor Unite de a părăsi țara. SUA a transmis că își pune viața în perico dacă va rămâne în Kiev, însă, acesta a decis contrariul.

„Liderul partidului este aici, șeful oficiului președintelui este aici, premierul este aici. Cu toții suntem aici să aparăm independența noastră, aparăm Ucraina”, a spus președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

 În noaptea dintre 23 și 24 februarie armata rusă a atacat Ucraina, liderul de la Kremlin a confirmand avertismentul dat la 23 februarie autorităților de la Kiev de către serviciile secrete americane.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe