Un bărbat a călătorit cu 2 avioane, deși nu avea bilet pentru niciun zbor. Cum a fost posibil

13 august 2024 19:31   Internațional

O întâmplare bizară a avut loc în Germania, unde un bărbat a reușit, vreme de două zile la rând, să urce la bordul a două avioane de pe aeroportul din Munchen, în ciuda faptului că nu avea bilet! Autoritățile au deschis o anchetă pentru a-și da seama cum a fost posibil acest lucru.

Autoritățile din Germania au deschis o anchetă după ce un bărbat a reușit să se îmbarce la bordul a două avioane, vreme de două zile la rând, în ciuda faptului că nu avea bilete! Incidentul neobișnuit a avut loc pe aeroportul din Munchen, iar bărbatul care acum este anchetat de autorități ar fi un norvegian în vârstă de 39 de ani.

Acum, potrivit informațiilor de la Antena 3 CNN, bărbatul este cercetat pentru tulbrarea ordinii publice, dar și pentru transport fraudulos. Polițiștii germani doresc să afle cum a reușit bărbatul să evite controlul automat al biletelor de îmbarcare.

Un bărbat s-a îmbarcat în două avioane deși nu avea bilete

Se pare că personalul care se ocupă de permiterea accesului la îmbarcare deja a fost notificat despre ce s-a întâmplat, iar efectivele acestora au fost întărite. Astfel, se speră ca un astfel de incident bizar să fie evitat în viitor.

Se pare că cetățeanul norvegian a reușit, pe data de 4 august, să se sustragă controlului biletelor după ce s-a poziționat foarte aproape de un alt pasager. El a reușit să urce la bordul avionului, iar frauda a fost depistată de abia după ce îmbarcarea s-a încheiat.

Autoritățile au început o anchetă

Personalul de la bordul avionului a fost notificat despre prezența norvegianului, care nu avea nici bilet și nici un loc în avion. El a fost predat imediat poliției, însă autoritățile au decis să îl lase în libertate

A doua zi, bărbatul a repetat exact aceeași schemă, iar de această dată a reușit să zboare până în Suedia. Odată ce a aterizat la Stockholm, bărbatul a dorit să se întoarcă imediat în Munchen, moment în care a și fost arestat.

Mai multe