Un pilot easyJet a murit la doar 21 de ani, în urma unei mușcături de țânțar

7 iulie 2022 14:28   Internațional

Oriana Pepper avea doar 21 de ani și visa să ajungă pilot de linie. În momentul în care tragedia s-a produs, tânăra se afla în Belgia și continua studiile pentru a-și atinge idealul. Din păcate, însă, o infecție provocată de o ușcătură de țânțar s-a extis la creier, iar ea s-a stins din viață, transmite un medic legist din Ipswich.

Oriana Pepper și-a promovat cu brio examenele de teorie în cadrul programului easyJet din Oxford și a plecat în Belgia pentru a-și continua training-ul. În perioada pe care a petrecut-o în Anvers, în scop profesional, atât viitorul pilot, cât și iubitul ei, James Hall, au fost „mușcați de mai multe ori, fără nicio reacție”.

Nu rata nici:  Misterul pilotului ”Fantoma din Kiev” care apără capitala și a doborât 10 avioane de ultimă generație

Cu toate acestea, tragedia s-a produs atunci când Oriana Pepper, originară din Suffolk, Regatul Unit, a fost mușcată de țânțar în zona frunții, aproape de ochiul drept. S-a umflat rapid și părea că zona s-a infectat. Miercuri a avut loc o audiere la Ipswich și s-a aflat că tânăra a mers de urgență la spital pe data de 7 iulie anul trecut, unde i s-au prescris antibiotice.

A murit la spital, la doar câteva zile după ce a fost mușcată

Iubitul Orianei, James, a dus-o din nou la spital câteva zile mai târziu, după ce pur și simplu s-a prăbușit. Din păcate, s-a stins din viață în unitatea medicală, pe data de 12 iulie. Medicul legist principal din Suffolk a transmis că Pepper a murit „ca urmare a unei infecții grave cauzate de o mușcătură de insectă pe frunte”.

Vezi și: El este pilotul militar care «costă» 11,3 milioane de dolari

Cauza exactă a decesului a fost embolie septică la nivelul creierului- obstrucția vaselor de sânge cauzată de infecția cu bacteria stafilococul auriu.

„O infecție a pătruns în pielea Orianei în urma mușcăturii. Apoi, a intrat în artera carotidă de la gând, fapt ce a dus la embolie septică în creier. Nu am mai văzut niciodată un caz ca acestea. E pur și simplu unul dintre lucrurile alea care reprezintă o tragedie nefericită, pentru o tânără care avea, în mod clar, o viață minunată înaintea ei”, a precizat medicul.

S-a ales cu probleme la coloana vertebrală şi a crezut că nu va mai zbura vreodată, dar s-a refăcut în numai şase luni.

Mai multe