Un român se luptă să rămână în viață după ce a suferit un accident grav la muncă, în Italia. Bărbatul a căzut de la mare înălțime

20 august 2024 17:17   Internațional
Ultima actualizare:

Un român în vârstă de 44 de ani a devenit victima unui accident grav petrecut la locul de muncă, în Italia. Bărbatul se află în stare critică la spital, după ce a căzut de la mare înălțime. Cum s-a întâmplat totul.

Un muncitor român a căzut de la mare înălțime și se află în stare gravă la spital

Tragicul eveniment a avut loc pe 20 august, în timp ce bărbatul se afla în Spinazzola, Spania, la muncă. Individul în vârstă de 44 de ani s-a ales cu răni grave în timp ce efectua anumite lucrări de demontare a unor ornamente luminoase.

Românul angajat în Italia primise responsabilitatea de a demonta anumite ornamente luminoase, după o sărbătoare locală, care a avut loc recent. Presa italiană, citată de Rotalianul.com, informează că bărbatul a căzut în gol de la o înălțime de aproximativ 3 metri, iar impactul acestuia cu solul a fost unul destul de brutal.

Martorii care au văzut accidentul grav au apelat serviciile medicale de urgență, iar la scurt timp, la fața locului s-au prezentat mai multe mașini de ambulanță, care au încercat să stabilizeze victima. După ce s-a constatat că bărbatul prezintă mai multe răni grave, medicii l-au transportat la Spitalul Bonomo din Andria (Italia), iar ulterior a fost internat pe secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI). 

Specialiștii susțin că bărbatul în vârstă de 44 de ani a suferit un traumatism cranian sever, astfel că s-a decis ca acesta să fie condus în sala de operații a unității medicale din Andria.

În ce stare se află victima

La momentul actual, starea de sănătate a muncitorului este una extrem de precară, iar medicii spun că șansele ca bărbatul să-și mai revină, sunt minime. Organele legii din Italia au preluat cazul și investighează întreaga întâmplare, pentru a depista exact în ce circumstanțe s-a petrecut accidentul. De asemenea, carabinierii și Poliția locală cer mărturii pentru a soluționa evenimentul dramatic.

Mai multe