Mircea Tat, consilierul local în vârstă de 40 de ani care a murit la scurt timp după alegeri. Cine era acesta

13 iunie 2024 8:11   Actualitate

Tragedie în orașul Călan, din județul Hunedoara, unde un consilier local, mai exact Mircea Tat, a murit subit la doar 40 de ani, la scurt timp după alegerile locale. Moartea sa a lăsat în urmă doi copii orfani și a îndurerat întreaga comunitate.

Cine a fost Mircea Tat

Mircea Tat era consilier local, aflat pe lista Partidului Social Democrat (PSD) pentru alegerile locale din orașul Călan. Deși colegii săi spun că a muncit neîncetat pentru a sprijini echipa sa în cursa electorală, partidul său a pierdut în fața adversarilor politici. Imediat după încheierea alegerilor și numărarea voturilor, Mircea Tat a suferit un atac de cord și a murit.

Mircea Tat era cunoscut pentru implicarea sa activă în comunitate și pentru devotamentul său față de cauzele sociale. Cei care l-au cunoscut spun că și-a dedicat fiecare zi campaniei electorale, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a acuzat. Sâmbătă, înainte de alegeri, Mircea s-a plâns colegilor de dureri severe de cap și de spate, dar a continuat să muncească fără pauze.

Mesajul emoționant transmis de Eleonora Hărău, fost deputat și senator

Carmen Eleonora Hărău, fost deputat și senator, a transmis un mesaj emoționant pe Facebook în memoria lui Mircea Tat: „S-a stins azi, la doar 40 de ani, un om bun. A crăpat inima în el. Nimeni n-a mai avut ce-i face. Trecuse printr-o campanie electorală, muncind ca membru în staff, pentru echipa din care făcea parte. Înverșunat, dedicat, îndârjit. Fără rest! Sâmbătă s-a plâns colegilor că-l doare capul îngrozitor. Îl mai durea și spatele… Dar erau ultimele două zile de campanie. Nu și-a permis o pauză. Partidul, înainte de toate, nu-i așa? Echipa, scorul, succesul… Duminică s-a votat, iar lupta electorală pe care a dus-o echipa lui a fost foarte strânsă. Foarte dură”.

Cea mai mare durere rămâne pentru cei doi copii pe care Mircea Tat i-a lăsat în urmă. 

Mai multe