A pierdut la păcănele și s-a răzbunat. Cum a obligat-o pe angajata sălii de jocuri să îi dea 7.000 de lei

15 februarie 2023 13:13   Național

O tânără din Bucureşti a fost arestată, după ce a jefuit o sală de jocuri de noroc folosind drept armă un spray de gândaci. Din primele informaţii, se pare că femeia pierduse la păcănele o sumă de bani pe care, ulterior, a încercat s-o recupereze, scrie Observatornews.ro.

Tânăra de 22 de ani, care e căsătorită și are doi copii acasă, ar fi pierdut aproape 7.000 de lei la jocurile de noroc. De supărare, s-a întors în sala de unde a pierdut banii. În noaptea respectivă, avea gluga pe cap și a vrut să recupereze suma pierdută. Astfel, a intrat în sală și a agresat-o pe casieră după ce a așteptat-o câteva momente. Mai mult, ar fi atacat-o cu un spray de gândaci și ar fi obligat-o să îi dea banii înapoi.

Femeia este cercetată pentru tâlhărie calificată

Femeia care lucra la sala de jocuri din Sectorul 1 al Capitalei a sunat de urgență la numărul 112 și a povestit ce i s-a întâmplat.

Astfel, după ce polițiștii au văzut imaginile de pe camerele de supraveghere, au găsit-o pe agresoare și aceasta a fost dusă la audieri. Ea a fost reținută pentru 24 de ore și urmează să fie prezentată în fața magistraților pentru a lua o măsură în cazul ei. În prezent, femeia este cercetată pentru tâlhărie calificată. 

Au jefuit sala de jocuri de noroc

Nu a fost singura întâmplare de acest fel. În urmă cu doi ani, un tânăr din Iași a jefuit sala de jocuri, nervos că a pierdut la păcănele. S-a năpustit asupra angajatei și a forțat-o să deschidă seiful. Din cutia de valori a furat toți banii, aproape 25.000 de lei. 

Totodată, în vara anului trecut, un tânăr a distrus cu o sabie o sală de jocuri de noroc, după ce a pierdut banii acolo. Și nu s-a mulțumit cu atât, băiatul a distrus și mașina patronului. 

Mai multe