Accident cu nouă victime, joi dimineața. Victimele au între 5 și 40 de ani

29 august 2024 7:34   Național
Ultima actualizare:

Un accident rutier produs între două autoturisme a avut loc în această dimineață, în jurul orei 4:20, pe raza localității Drăgușeni (E85), a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. Nouă persoane aflate în cele două mașini au fost rănite, iar printre acestea se numără și cinci minori.

O femeie și un copil, încarcerate după impact

Potrivit ISU Suveava, în evenimentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau nouă persoane.

La fața locului, s-au deplasat de urgență pompierii militari, cu o autospecială pentru descarcerare. Două dintre victimele accidentului, o femeie și un copil, au rămas încarcerate între fiarele uneia dintre mașinile implicate în accident.

„La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a şapte echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava. În urma evaluării celor implicaţi în eveniment, toate cele nouă persoane, conştiente şi cooperante, au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au extras cele două victime încarcerate şi le-au predat echipajelor medicale şi paramedicale", au precizat oficialii ISU.

În comuna Drăgușeni, din județul Suceava, au sosit și o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple, cu sprijinul a 7 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

În ce stare sunt victimele

În urma evaluării celor implicați în accidentul rutier teribil, toate cele 9 persoane, conștiente și cooperante, au necesitat îngrijiri medicale, au transmis responsabilii.

Pompierii au extras cele două victime încarcerate și le-au predat echipajelor medicale și paramedicale.

După stabilizare, cele 9 victime au fost transportate la spital, pentru investigații suplimentare și tratament de specialitate.

Un copil în vârstă de 7 ani, cu fractură deschisă de femur și fracturi costale, a fost internat la secția de Chirurgie Pediatrică.

Un alt copil, în vârstă de 9 ani, a fost internat la secția de Neurochirurgie, cu diagnosticele: TCC mediu, fractură de bază de craniu și otoragie dreaptă.

Mai multe