Accident șocant în Capitală! Un șofer a zburat de pe șosea și a aterizat cu mașina chiar pe linia tramvaiului 41

9 octombrie 2024 12:02   Național
Ultima actualizare:

În urmă cu scurt timp, în Sectorul 6 al Capitalei a avut loc un accident șocant, chiar la intrarea în Pasajul Lujerului. O mașină a sărit de pe șosea și a căzut chiar pe linia tramvaiului 41.

Un accident teribil a avut loc în urmă cu scurt timp în Sectorul 6 al Capitalei, unde o mașină a zburat de pe șosea și a aterizat pe linia tramvaiului 41, chiar la intrarea în Pasajul Lujerului. Martorii au rămas șocați de severitatea accidentului, iar autoritățile au ajuns imediat la fața locului. 

Șoferii din Capitală trebuie să știe că traficul pe sensul ce duce către Virtuții este blocat, iar STB a anunțat că nici tramvaiul 41 nu circulă. Temporar, a fost înființată linia navetă 641. Din fericire, se pare că șoferul implicat în acest accident groaznic a reușit să iasă singur din mașină.

Accidentul a avut loc chiar la intrarea în Pasajul Lujerului

STB a informat publicul din Capitală că autobuzele 641 deja circulă în ambele sensuri. La locul accidentului au ajuns echipaje ce aparțin Brigăzii Rutiere, echipe tehnice ale STB, cât și ambulanțe. 

La acest moment, autorităților încă nu le este clar cum s-a ajuns la acest accident teribil, dar imaginile cu cele întâmplate deja au apărut pe rețelele de socializare. Se pare că bărbatul care se afla la volanul mașinii implicate în accident ar fi ieșit din parcarea mall-ului Plaza România.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona

La acest moment încă nu se știe cum a pierdut șoferul controlul asupra volanului, însă, rezultatul a fost un accident teribil, în care autovehiculul în care se afla s-a răsturnat și a aterizat fix pe linia tramvaiului 41.

STB a mai informat călătorii din Capitală că linia 41 este blocată, pe sensul către Piața Presei. Însă, pentru ca bucureștenii să poată circula între zonele Capitalei, s-a deschis temporar linia navetă de autobuz 641, între Ghencea și Piața Presei.

Mai multe