Bobonete l-a țepuit pe Gabriel Cotabiță. Cum l-a păcălit comediantul

22 septembrie 2023 19:04   Național
Ultima actualizare:

În tinerețe, Mihai Bobonete era pus pe șotii, când încă nu era cunoscut și vindea pește la marginea drumului. Acesta l-a păcălit pe Gabriel Cotabiță, iar după ani de zile în care s-au revăzut, căntărețul a adus vorba despre acea pățanie. Comediantul a povestitul totul, recent, într-un podcast.

Cum i-a dat țeapă lui Gabriel Cotabiță

Mihai Bobonete are o pasiune pentru pescuit, pe care a dezvoltat-o de pe vremea când era adolescent. Atunci, mergea să pescuiască, apoi vindea captura la marginea drumului. Iar unul dintre clienții lui a fost chiar Gabriel Cotabiță.

Sigur că, Bobonete nu era cunoscut la acea vreme, iar artistul a vrut să ajute un tânăr comerciant. După ani buni, actorul a povestit cum i-a dat țeapă cântărețului, iar acesta nici nu s-a prins.

Cum l-a păcălit 

Gabriel Cotabiță voia să cumpere un pește de 20 de kilograme, însă Bobonete i-a arătat unul de 7-8 kilograme. Cu toate astea, actorul a făcut în așa fel încât să-l înșele pe cântăreț și să nu-i dea nimic. I-a și reușit.

Lui Cotabiţă nu i-am chiar vândut… Am avut intenţia de a-i vinde, cum el a avut intenţia de a cumpăra! Gabi a oprit maşina, avea un jeep, un Grand Cherokee, verde sau negru, nu mai ţin minte, şi a spus că voia un peşte. Ne-am dus, am luat peştele din spate, din ladă, şi el a zis că vrea ceva de 20 de kile… ăsta avea şapte sau opt!

Şi când m-am dus cu cântarul am pus piciorul pe coadă şi am ridicat şi am întrebat, cam de cât aţi vrea să fie, de 20, şi am tras până la 20! El a zis ăsta e! Şi i-a spus, îl împachetăm în gheaţă, îl punem într-o folie… Da, da, să ţină până la Bucureşti! Coborâţi? Nu! A numărat nişte dolari… Ştiţi cu dolarii? Ştiam şi cu yenii! A dat banii prin geam şi a zis puneţi-l în spate!

Când am deschis, am văzut că bancheta din spate obtura tot până la nivelul ochilor din oglinda retrovizoare. Şi-atunci am luat peştele, l-am pus sub maşină, şi m-am aplecat pe portbagaj de două ori… Am închis şi a plecat Găbiţă cu demaraj!”, a povestit Mihai Bobonete, în podcastul „Ac de siguranță”.

„După opt ani, Găbiţă la Cafe Deco, eu pe scenă, el lângă Dan Chişu. «Mă, Dane, eu îl ştiu pe ăsta!» «N-ai, mă, e unul de la Craiova, venit…» «Mă, Dane, e periculos copilul…» N-are, mă… e un amărât, vai de mama lui!» «Mă, Dane, mă, asta o să-ţi ia lucruri din casă!» Ceea ce s-a şi întâmplat. Şi m-a chemat Dan după, «hai, vino să stai cu noi aici, el e Gabriel Cotabiţă…» Zic, e, ce dracu, nu-l ştiu? Şi zice, eu de unde te ştiu pe tine? Nu ştiu, domnu Gabi! I-a zis până la urmă, aşa, aşa… Da, mi-am dat seama că n-am peştele, am oprit la Slobozia, dar mi-a fost lene să mă întorc!”, a mai povestit Mihai Bobonete,   

Mai multe