Caz bizar în Italia! Un român a aruncat la gunoi o sumă uriașă și nu a putut explica de unde are banii

15 octombrie 2024 23:00   Național

Nimic nu este mai frustrant decât acel moment în care ne dăm seama că am pierdut bani. Iar în funcție de sumă, această pierdere poate fi una cu adevărat catastrofală, care ne poate face să cerem ajutorul autorităților. În Italia, polițiștii au rămas șocați atunci când și-au dat seama că un român a aruncat, în mod intenționat, în coșul de gunoi nu mai puțin de 123.000 de euro!

Un incident de-a dreptul bizar a avut loc în orașul Torino, din nordul Italiei. Acolo, un tânăr român a aruncat într-un coș de gunoi o sumă uriașă de bani, cât și mai multe bijuterii extrem de prețioase. Iar partea cea mai neobișnuită a acestui episod este faptul că tânărul nu a făcut acest gest din greșeală, ci a fost ceva complet intenționat!

În urmă cu numai câteva zile, o patrulă de Poliție ce se afla în Piazza Bernini a observat că una dintre mașinile din zonă avea farul spart. Atunci când s-au apropiat de mașină pentru a verifica această problemă banală, polițiștii au observat comportamentul bizar al unui tânăr român de 28 de ani, care se afla în mașină.

A aruncat intenționat banii

Atunci când a văzut că se apropie autoritățile, tânărul a fugit din mașină cu un rucsac în spate, pe care l-a aruncat într-un coș de gunoi. Polițiștii au reușit să îl prindă din urmă pe român, pe care l-au și percheziționat. Iar atunci când au găsit și rucsacul, au avut parte de un adevărat șoc.

În el se afla suma de 123.000 de euro, în bancnote cu valoare mică, dar și mai multe bijuterii extrem de valoroase. Partea și mai bizară a venit de abia atunci când tânărul nu a putut să ofere nicio explicație pentru banii din ruscac, ori despre motivul pentru care a încercat să scape de el.

Nu a putut explica de unde avea banii

În timpul investigației, tânărul în vârstă de 28 de ani a avut un comportament foarte agitat, iar în timpul percheziției, el chiar a încercat să și fugă de autorități.

În cele din urmă, el a fost reținut de către polițiști și acuzat de tăinuire. Acum, se bănuiește că banii ar fi provenit din activități ilegale, iar ancheta se află încă în desfășurare.

Mai multe