Caz șocant în Focșani! O femeie a fost împușcată de un bărbat, pe stradă

18 octombrie 2024 18:56   Național

Incident grav în municipiul Fpcșani! O femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost împușcată în plină stradă, vineri seara, de un individ care o urmărea, scrie adevărul.ro. Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

Femeia a fost victima unei urmăriri premeditate 

Sursele locale raportează că agresorul a folosit un pistol cu bile în timpul atacului. Autoritățile au fost alertate imediat și polițiștii au sosit la fața locului pentru a demara cercetările necesare în acest caz. Autoritățile investighează în continuare împrejurările în care s-a produs incidentul, iar primele informații sugerează că femeia a fost victima unei urmăriri premeditate.

Starea de sănătate a victimei este monitorizată, iar medicii oferă îngrijirile necesare. Impactul acestui incident a stârnit îngrijorare în comunitatea locală. Serviciile de ordine publică continue să efectueze investigații, în încercarea de a identifica și reține agresorul, subliniind importanța siguranței cetățenilor în astfel de situații extreme.

Ce au transmis polițiștii 

„În această seară, ora 18.30, poliţiştii focşăneni au fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din municipiul Focşani, cu privire la faptul că un bărbat, cunoscut de către aceasta, a folosit un pistol de tip airsoft asupra ei, provocându-I leziuni la nivelul mâinii. Din verificările efectuate până în prezent de poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului rezultă că fapta s-a petrecut pe fondul unui conflict spontan, iar pistolul, de tip airsoft, este din categoria armelor neletale, nesupuse autorizării sau notificării”, a transmis, vineri seară, IPJ Vrancea, potrivit news.ro.

Împușcat mortal în plină stradă

În urmă cu trei zile, poliția capitalei a anunțat că un bărbat a fost împușcat mortal de o persoană care se deplasa pe o trotinetă, pe o stradă din sectorul Râșcani al capitalei. Crima s-a produs în jurul orei 12.

Potrivit Poliției, victima ar fi o persoană de origine străină, care a decedat în urma împușcăturilor primite. „Un bărbat a efectuat câteva împușcături din mers, pe trotinetă, în direcția altuia. Persoana de origine străină în care s-a tras a decedat”, se arată într-un comunicat.

Ulterior, Poliția a revenit cu detalii, afirmând că victima este un bărbat de 41 de ani, de origine turcă, și făcea parte dintr-o grupare criminală. Oamenii legii examinează versiunea unei „reglări de conturi între grupări” sau „lichidarea intenționată a acestei persoane pentru a împiedica unele declarații pe care le-ar fi putut face într-un dosar”.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Mai multe