Accident cumplit pentru o copilă de 14 ani. A fost împușcată în timpul unui joc

O fetiță de 14 ani din Louisiana, SUA, a avut parte de un accident grav în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea cu mai mulți copii în fața casei unui vecin. Bărbatul, în vârstă de 58 de ani, este pus sub acuzare, după ce a împușcat-o. Ea a fost transportată la spital cu răni care nu îi pun viața în pericol.

O fetiță de 14 ani, împușcată în cap în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea  / Foto: Freepik
O fetiță de 14 ani, împușcată în cap în timp ce se juca de-a v-ați ascunselea / Foto: Freepik

David Doyle, în vârstă de 58 de ani, este acuzat de agresiune în formă agravată și lovire după a împușcat o fetiță de 14 ani care se juca de-a v-ați ascunselea în afara casei sale. Potrivit acestuia, el a deschis focul după ce a văzut „umbre în fața căminul său, moment în care a intrat și și-a luat arma”, relatează publicația BBC.

Autoritățile au descoperit că „mai mulți minori se jucau de-a v-ați ascunselea în zonă și se ascundeau pe proprietatea vecinului”, se arată într-un comunicat de presă al ofițerilor de la Biroul Șerifului Parohiei Calcasieu. Bărbatul a fost arestat luni. Micuța a fost transportată la spital, dar se află în afară oricărui pericol și se recuperează.

Nu este singurul incident de acest fel

Nu este singurul incident de acest fel în SUA. În Texas, majoreta Payton Washington, în vârstă de 18 ani, a fost împușcată și rănită grav pe 18 aprilie, după ce a încercat din greșeală să intre în vehiculul greșit, confundând mașina, într-o parcare din apropiere de Austin.

În New York, Kaylin Gillis, în vârstă de 20 de ani, a fost împușcat și ucis pe 15 aprilie, după ce un prieten a intrat cu mașina pe o alee greșită. În Missouri, Ralph Yarl, în vârstă de 16 ani, a fost împușcat pe 16 aprilie în cap și braț când a sunat la o sonerie la adresa greșită. De asemenea, în Carolina de Nord, o fetiță de șase ani și tatăl ei au fost împușcați pe 18 aprilie, după ce poliția a declarat că baschetul lor din curte a ajuns în cea a vecinului.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Bani castig FOTO Shutterstock jpg
cimitir animale jpg
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net