Detalii șocante despre atacul sângeros din Arad. Victima a fost împușcată și apoi înjunghiată în parcarea unui supermarket

Noi detalii apar în cazul evenimentului nefericit din parcarea unui supermarket din zona 300 a cartierului Micălaca din județul Arad.  

Agresorul și-a recunoscut fapta / foto: arhivă
Agresorul și-a recunoscut fapta / foto: arhivă

Povestea pare ruptă din filmele de groază. Bărbatul de 55 de ani a fost împușcat în cap și mai apoi înjunghiat cu o șurubelniță. 

Agresorul a folosit pistolul pe care îl avea asupra sa și, înainte de a-l înjunghia, l-a împușcat în cap. Totul s-a petrecut în mașina în care victima și soția agresorului se aflau împreună.

Se pare că cei doi aveau demult o poveste de dragoste, iar soțul gelos a încercat să se răzbune. A tras cu pistolul în bărbatul de 55 de ani, nimerindu-l în cap. Apoi a luat șurubelnița și l-a înjunghiat în gât.

Soțul și-a bătut și soția care a ajuns la UPU, dar care este în afara oricărui pericol. Victima împușcată și înjunghiată se află în stare gravă la secția Terapie Intensivă.

Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, s-a intervenit chirurgical pentru plăgile din zona feței și a gâtului, iar în momentul de față este intubat pe Terapie Intensivă”, a declarat Simina Roz, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Arad.  

Atacul a avut loc joi după-amiază

În cursul zilei de joi, 21 septembrie 2023, când s-a petrecut fapta, reprezentanții IPJ au declarat:

„La data de 21 septembrie 2023 în jurul orei 15.18, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au fost sesizați despre un scandal, în parcarea unui supermarket din municipiu, unde un bărbat ar fi fost înțepat în zona gâtului cu un obiect ascuțit, iar o femeie ar fi fost agresată fizic. Victimele au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

Soțul gelos și-a recunoscut fapta

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, Ramona Lungu, a declarat vineri, pentru Agerpres, că atacatorul are 50 de ani şi şi-a recunoscut faptele în timpul audierii.

Conform anchetatorilor, pe fondul geloziei, suspectul a urmărit-o pe concubina sa, cu care avea o relaţie de 25 de ani, iar când a văzut-o cu un alt bărbat în parcarea unui supermarket, i-a atacat pe amândoi. Pe femeie a bătut-o şi a călcat-o cu picioarele pe cap.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net