O tânără de 21 de ani a fost obligată să își sape propriul mormânt înainte de a fi ucisă! Detalii șocante

Ultima actualizare:

    Amanda Albach a fost împușcată mortal și îngropată pe o plajă din BraziliaFoto: newyorkpost.com
Amanda Albach a fost împușcată mortal și îngropată pe o plajă din BraziliaFoto: newyorkpost.com

Crimă șocantă în Brazilia! O femeie a fost forțată să-și săpe propriul mormânt pe o plaj, înainte de a fi împușcată și îngropată. Amanda Albach, în vârstă de 21 de ani, a fost dezgropată de polițiști după ce ucigașul ei ar fi mărturisit că a ucis-o. Albach a fost găsită zilele trecute îngropată pe plaja Irapiruba Norte de Laguna, în statul Santa Catarina, din sudul Braziliei.

Cu o zi înainte, doi bărbați și o femeie au fost arestați, iar unul dintre suspecți a dezvăluit poliției unde a fost îngropat cadavrul tinerei. De asemenea, suspectul ar fi mărturisit că a ucis victima cu două împușcături după ce a forțat-o să-și sape propriul mormânt. Crima ar fi avut loc pe 15 noiembrie. Albach a fost văzută ultima dată cu o zi înainte, când a participat la o petrecere în orașul din apropiere, Florianopolis. Șeful poliției Bruno Fernandes, de la Divizia de Investigații Criminale, a declarat că femeia, care locuia în Fazenda Rio Grande, în regiunea metropolitană Curitiba, a călătorit la Santa Catarina cu câțiva prieteni pentru a participa la ziua de naștere a unui prieten. El a spus: «Această legătură a fost cea care a adus-o în această casă din Santa Catarina. Ea a venit să sărbătorească ziua de naștere a acestei persoane.» Avocatul familiei victimei, Michael Pinheiro, a declarat: «Acești prieteni ai ei au spus că au părăsit petrecerea și nu au mai văzut-o», potrivit New York Post.

Înainte de a fi ucisă, Amanda le-a trimis un mesaj vocal părinților ei


    Amanda Albach avea doar 21 de aniFoto: newyorkpost.com
Amanda Albach avea doar 21 de aniFoto: newyorkpost.com

Însă polițiștii au constatat „inconcordanțe în declarații”, care au ridicat suspiciuni cu privire la implicarea persoanelor de la petrecere în dispariția tinerei. Amanda a trimis ultima dată un mesaj audio părinților ei în noaptea de 15 noiembrie. Pinheiro a spus: «Ea a trimis un mesaj părinților ei, în jurul orei 20:40, spunând că se va întoarce la Fazenda Rio Grande în zori. De atunci, nu au mai fost vești despre ea. Telefonul mobil a fost oprit și Amanda nu a mai accesat WhatsApp niciodată.» Părinții ei au spus detectivilor că vocea ei era ciudată și că era vânt pe fundalul mesajului audio. Unul dintre suspecți ar fi mărturisit că crima a avut loc la scurt timp după ce Albach a trimis mesajul vocal.

Șeful Poliției, Fernandes, a a mai spus că: «Unul dintre cei investigați s-a simțit inconfortabil pentru că și-a dat seama că Amanda le-a spus terților că este implicat în trafic de droguri». El a adăugat că ea ar fi făcut o fotografie a suspectului nenumit ținând o armă și a trimis-o altora: «Nu i-a plăcut această situație și, prin urmare, a decis să-i ia viața.» Ancheta este în derulare.

Citește și

Crimă în Blaj! Tânăr de 24 de ani, ucis de iubită cu o lovitură de topor

Crima din Aluniș, descoperită cu ajutorul copilului criminalilor! A povestit la grădiniță cum părinții lui au ucis și tranșat un bărbat

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net