Caz violent la Iași! Un șofer a fost bătut de către polițiștii locali, după ce a parcat neregulamentar

19 mai 2022 20:35   Național

Un șofer din Iași a fost bătut de agenții de la Poliția Locală, după ce a parcat neregulamentar, în fața sediului serviciului de pașapoarte și înmatriculări auto. 

Conflictul dintre șofer și polițiștii locali a început după ce ieșeanul a staționat într-o stație de autobuz și a fost atenționat de către organele de ordine publică să nu mai parcheze în locul respectiv.

Șoferul declară că el este victima în acest incident

În momentul în care șoferul a fost atenționat, polițiștii se aflau în patrulare și fluidizare a traficului rutier de pe bulevardul unde a avut loc incidentul. 

După ce a fost legitimat de către organele de ordine, șoferul ar fi devenit agresiv și ar fi lovit cu picioarele autospeciala de poliție, dar și pe unul dintre agenți. Imediat, bărbatul a fost imobilizat, iar imaginile ce au apărut în spațiul on-line îi arată pe polițiști cum îl lovesc pe bărbatul în cauză. 

Vezi și Ce riscă proprietarul Hanului Trei Sarmale după ce s-a urcat în escavator și a demolat ilegal clădirea

La scurt timp, acesta a fost dus la secția de poliție, unde i s-a întocmit un dosar penal pentru ultraj, iar polițistul ce a fost lovit s-a deplasat la spital, pentru investigații medicale amănunțite.

Conducerea Poliției Locale Iași a început o anchetă internă

Imediat după ce evenimentul a avut loc, șoferul a declarat că el este victima în această ecuație, dar polițiștii locali sunt de altă părere.

Unul dintre oamenii legii a declarat că colegul acestuia a fost lovit în arcada dreaptă, iar în momentul în care a fost martor la acest incident, a coborât din autospecială și a început imobilizarea cetățeanului.

Citește și Povestea polițistului care s-a sinucis în Iași. Ce a făcut în ultimele clipe de viață

„L-a lovit pe colegul meu în arcada dreaptă. Când am văzut sânge am coborât și am procedat la imobilizarea cetățeanului. Între timp colegul mai fusese lovit o dată în zona nasului și a gurii.”, spune unul dintre polițiștii care l-au lovit pe șofer. 

Reprezentanții Poliției Locale Iași au declarat că vor demara o anchetă internă, pentru a stabili cauzele care au dus la un astfel de incident, dar și dacă s-au respectat toate procedurile legale privind folosirea forței și imobilizarea șoferului ce a parcat într-o stație de autobuz. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe