Ce poți cumpăra cu 60 de lei din Piața Obor. Experimentul făcut de un influencer străin

6 septembrie 2024 6:27   Național
Ultima actualizare:

Davud Akhundzada, un influențator de succes din Azerbaidjan cu peste 800.000 de urmăritori pe TikTok, a adus în prim-planul atenției urmăritorilor săi Piața Obor din București. Cunoscut pentru blogul său de călătorii și pentru filmările captivante din diferite colțuri ale lumii, Davud a filmat și împărtășit cu fanii săi experiența sa din piață.

Uimit de diversitatea fructelor și legumelor proaspete

În prima zi a călătoriei sale în București, Davud a explorat atracțiile centrale ale orașului, inclusiv Centrul Vechi și Calea Victoriei, fiind impresionat de zona pietonală din centrul orașului. Însă, vizita sa la Piața Obor a fost momentul culminant al zilei, oferindu-i ocazia să experimenteze autenticitatea pieței românești.

Piața Obor, renumită pentru diversitatea și calitatea produselor proaspete, l-a fascinat pe Davud. Acesta a început ziua cu o oprire la un stand de cireșe. „Salut, îmi puteți da un kilogram, vă rog? Mulțumesc. Este sezonul lor așa că vom obține un preț bun, 4,31 dolari pentru un kilogram. Sunt uimit să văd câtă diversitate există când vine vorba de fructe și legume proaspete”, a spus el, entuziasmat de ofertă.

Produse proaspete și prețuri accesibile

Davud a continuat să exploreze tarabele, unde a cumpărat roșii mari și proaspete, usturoi și lavandă. „Îmi puteți da și un kilogram de roșii, vă rog? Plătim un dolar și 30 de cenți pentru un kilogram. Sunt uriașe, roșii românești”, a adăugat el, apreciind calitatea produselor.

În plus, a achiziționat un săculeț de lavandă pentru 5 lei, două legături de usturoi pentru 10 lei și zmeură proaspătă pentru 10 lei. „Mulțumesc!” a spus vloggerul, lăsând un bacșiș generos vânzătoarelor, apreciind amabilitatea acestora și calitatea produselor.

Impresionat de atmosfera pieței și de organizarea acesteia, Davud a decis să ofere flori doamnelor din piață ca semn de recunoștință. „Primele impresii, piața este bine organizată, super curată, nu mă surprinde deloc având în vedere că astfel de locuri sunt foarte bine gestionate”, a declarat el.

Mai multe