Ce povestesc frații Tate din Beciul Domnesc.„Trei muritori au încercat să mă intimideze”

9 martie 2023 14:09   Național
Ultima actualizare:

Frații Andrew (36 de ani) și Tristan (34 de ani) au fost aduși joi la sediul DIICOT pentru a fi informați că procurorii au extins confiscările în ceea ce îi privește și la criptomonede. Între timp, cei doi, cei mai cunoscuți deținuți din arestul Poliției Capitalei cunoscut sub numele de Beciul Domnesc continuă plângerile la adresa gardienilor și a condițiilor din detenție. 

Cei doi au fost aduși la DIICOT pentru a fi informați despre acțiunile procurorilor de confiscare extinsă a bunurilor. Astfel, după cele 13 mașini și sumele de bani găsite la percheziții ar urma pe listă criptomonede, ceea ce potrivit unor surse din DIICOT ar însemna grosul averii fraților Tate. Andrew este foarte activ pe rețelele de socializare și critică tot timpul condițiile din spatele gratiilor.

Mai nou el a avut o întâlnire delicată în spălătoria arestului cu alți deținuți.„Trei muritori au încercat să mă intimideze în spălătoria închisorii”. Așa descrie Andrew Tate potrivit cotidianului The Sun, interacțiunea cu alți colegi de arest. „Fără să fiu conștient de puterile mele divine, mi-am întins mâna și am pocnit degetele.

Apoi le-am pus o întrebare simplă. Cunoașteți secretele focului Yoga? Nu sunt sigur dacă acest lucru i-a făcut să se răzgândească, dar așa a fost” povește șocant publicației cum a rezolvat situația fostul campion de kick-boxing.  

Plângerile lui Andrew Tate despre Beciul Domnesc 

 Andrew este nemulțumit că este frig în camera de deținere în care este „găzduit” de mai mult de două luni.„Am fost exact în aceeași cameră. În fiecare zi, în fiecare noapte(…)Fac în fiecare zi 500 de genuflexiuni și 500 de florări și parcurg în jur de 10 kilometri”, a descris cel mai mare dintre frații Tate rutina sa zilnică în mesaje descoperite de sursa citată. El s-a plâns că suportă „frigul năprasnic” în timp ce este „închis într-o cutie”. 

Surse din Poliția Capitalei au declarat pentru stirileprotv.ro și gandul.ro că cei doi frați s-au acomodat foarte greu cu rigorile din arest. Ei au cerut mai multe obiecte de igienă cum ar fi obiecte de ras sau întreținere a bărbii și au fost nemulțumiți că nu au primit. Andrew și Tristan nu au renunțat și au cerut hair-stilist pentru a le îngriji bărbile dar și această cerere a fost refuzată. O altă dorință refuzată a fost încercarea de a primi un play-station pentru a-și alunga plictiseala.  

Situația celor doi frați s-a înrăutățit după ce aceștia au reușit să strecoare unor jurnaliști bilețele cu mai multe plângeri la o audiere la DIICOT în februarie. De atunci ei sunt ținuți mult mai strict și nu mai pot primi de exemplu mâncare din afară cum reușeau oână la acest eveniment.  

Potrivit legilor din România, cei doi pot fi reținuți pentru o perioadă de până la 180 de zile, în cazul în care instanțele de judecată acordă noi prelungiri ale detenției – ceea ce înseamnă că pot fi reținuți până la 27 iunie. 

De ce au fost reținuți frații Tate 

Andrew Tate și Tristan Tate sunt arestați preventiv din decembrie 2022 pentru trafic de persoane și viol. De atunci arestul le-a fost prelungit de trei ori consecutiv, magistrații suspectând că după eliberare aceștia ar putea fugi din țară.  

Conform DIICOT, fraţii Tate (cu cetăţenie britanică) ajutați de două tinere, Georgiana Manuela Naghel şi Alexandra-Luana Radu au constituit un grup infracţional organizat. Acesta a fost creat în scopul racolării, cazării şi exploatării, prin obligarea unor femei la crearea unor materiale cu conţinut pornografic, destinate difuzării contracost pe site-uri de profil. Din aceste activităţi frații ar fi obţinut importante sume de bani.

Mai multe