Cea mai frumoasă casă din România aparține unor oameni de la țară! Ce o face atât de specială. VIDEO

25 aprilie 2024 17:59   Național

Oana, o tânără tiktokeriță, obișnuiește să călătorească în țară și să imortalizeze cu camera telefonului mobil orice moment unic. Recent, aceasta a surprins o casă minunată din Bistrița, îngrijită de doi soți. Aceștia au reușit să clădească un cămin cald și primitor, cu o curte de-a dreptul desprinsă dintr-un colț de Rai. 

În trecut, Oana a ajuns virală pe platforma de socializare TikTok în urma postării unui videoclip și a unei fotografii cu patru bunicuțe, prietene de-o viață. Bătrânele stăteau liniștite pe o bancă și vorbeau de-ale lor, moment în care Oana le-a abordat, subiectul devenind viral pe Internet. 

Una dintre cele mai frumoase case din România se află în Bistrița

Oana și-a continuat șirul expedițiilor și așa a dat peste o căsuță românească, a unor oameni simpli, modești și frumoși de la țară. Nu a durat mult până să-i abordeze și să le ceară permisiunea să filmeze locuința acestora. 

Din videoclipul postat observăm casa pe a cărei pereți exterior a crescut o frumoasă iederă. Curtea este de-a dreptul spectaculoasă, cu pomi fructiferi, multă verdeață și flori care să aducă un plus de culoare. Videoclipul cu pricina a adunat peste 200.000 de aprecieri. 

Fotografia care a adunat foarte multe aprecieri

În urmă cu doar câteva zile, Oana posta în social media un alt videoclip cu un puternic impact emoțional pozitiv. Tânăra a surprins patru bunicuțe în timp ce stateau de vorbă, și a avut îndrăzneala de a le aborda. 

„-Să știți că v-am admirat. De acolo. Sunteți foarte simpatice toate! 

-Da?

-Da! Ce faceți? Stați la povești? 

-Venim și ne întâlnim toate aici. 

-Ce frumos, mă bucur! Am vrut să vă întreb: pot să vă fac o poză? Că sunteți foarte drăguțe toate patru, și voiam să vă fac o poză. Se poate? 

-Stai să-mi iau baticul, să mă gât o țâră (n.r. expresie: să mă aranjez puțin), să fiu faină. 

-Oricum sunteți faină! 

-O babă de 75 de ani.

-Foarte bine arătați, doamnă dragă! Și voiam, că sunteți foarte frumoase toate patru, și să aveți așa, amintire. ”, a fost dialogul dintre tânăra tiktokeriță Oana, și una dintre cele patru bătrânele. 

Mai multe