Ce alergii au membrii Familiei Regale britanice. Cine suferă de febra fânului sau de alergie la pisici

#Casa Regală a Marii Britanii

În timpul unei excursii în anul 2018, la Olso, Prințul William glumea spunând că este „alergic la selfie-uri”. În realitate, mai mulți membri ai Familiei Regale britanice suferă într-adevăr de aceste reacții exagerate ale sistemului imunitar la factori case se află, în mod obişnuit, în mediul încojurător. Despre cine este vorba și ce alergii au, de fapt.

Alergiile Familiei Regale britanice / foto: arhiva Click!
Alergiile Familiei Regale britanice / foto: arhiva Click!

Regina Elisabeta a II-a

Reginei Elisabeta a II-a, care a fost o mare iubitoare de animale, se știe că deținea în timpul domniei sale la palat câini din rasa Corgi. Ce puțini știu este faptul că regretată suverană suferea de o alergie la pisici. Deși ea nu a discutat niciodată în public despre acest subiect, acesta este unul dintre motivele pentru care a ales întotdeauna să se înconjoare de câini. Patrupezii au fost dați Ducesei de York , după decesul reginei, în 2022. Se crede că, în timpul vieții, Regina Elisabeta a avut în total 30 de câini din rasa Corgi.

Prințesa de Wales, Kate Middleton

Prințesa de Wales a dezvăluit că este alergică la cai în anul 2009, atunci când îl susținea pe Prințul William la un meci de polo. Kate Middleton, la acea vreme în vârstă de 27 de ani, a fost văzută de scriitoarea australiană Kathy Lette urmărind cu atenție meciul. Când a fost întrebată de ce nu a jucat ea însăși polo, viitoarea Prinţesă de Wales a răspuns: „Sunt alergică la cai”.

În 2011, ea a lăsat să se înțeleagă că ar putea încerca să își învingă alergia, într-o conversație cu Clarisa Ru, soția președintelui clubului de polo din Santa Barbara: „De fapt, sunt alergică la ei, dar cu cât petreci mai mult timp cu ei, cu atât devii mai puțin alergic”, ar fi spus atunci Kate Middleton, potrivit hellomagazine.com.

Regina Camilla

În anul 2021, soția Regelui Charles, Camilla, a dezvăluit că suferă de febra fânului, în timp ce lansa Elephant Story Trail în centrul Londrei. Pe atunci Ducesă de Cornwall, actuala regină i-a spus directorului general al National Literacy Trust, Jonathan Douglas, la începutul evenimentului, că „se luptă cu febra fânului” și că are „ochii roșii” din cauza cantităţii mari de polen din aer.

James, Conte de Wessex

În ianuarie 2008, la numai cinci săptămâni de la nașterea sa, James Mountbatten-Windsor a fost internat în spital, la Great Ormond Street din Londra, în urma unei reacții alergice. „Alergia nu îi pune viața în pericol și nu este grav”, a declarat atunci o purtătoare de cuvânt regală. De asemenea, palatul a menționat că a fost o „alergie minoră” cea care a cauzat reacția, dar nu au fost dezvăluite detalii despre cauza sau simptomele sale. Nici până în prezent nu a fost dezvăluit de ce alergie suferea James.

Katharine, Ducesă de Kent

Katharine, Ducesă de Kent, suferă de boala celiacă, o boală autoimună care se tratează printr-o dietă foarte strictă, fără gluten. Boala celiacă este o afecțiune în care sistemul imunitar atacă propriile țesuturi atunci când persoana afectată consumă gluten. Dacă nu este tratată, poate duce la probleme grave de sănătate, cum ar fi osteoporoza, infertilitatea, limfomul și cancerul intestinului subțire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net