Colțul ca din basme din România unde te poți retrage la bătrânețe. O casă aici costă doar 10 mii de lei: „Autoritățile vor să sprijine proprietarii”

23 septembrie 2024 11:48   Național

Oriunde ne-am întoarce privirea în România, vom vedea locuri superbe, în care mulți dintre noi ne-am dori să ne mutăm permanent. Ei bine, există o anumită destinație perfectă, pentru românii care își doresc să se retragă într-un loc liniștit după pensie. Iar o proprietate aici ne poate costa chiar și mai puțin de 10.000 de lei!

Case ieftine, aer curat, cât și peisaje superbe oriunde ne-am întoarce privirea. Acesta este scenariul de care se pot bucura românii care deja au ieșit la pensie și își doresc să se mute într-un loc nou, parcă rupt direct din Paradis.

Iar cei care doresc să aibă parte de o asemenea experiență o pot întâlni în comuna Săcelu, unde mai multe case au rămas goale. Oamenii s-au mutat de aici din cauza lipsei locurilor de muncă și a utilităților, iar autoritățile au decis să ia măsuri, după ce în comună au mai rămas doar 1.305 de oameni. Pentru un potențial proprietar, partea cea mai bună este faptul că o casă aici costă chiar și doar 10.000 de lei.

Casele costă chiar și numai 10.000 de lei

Casele de aici sunt construite pe dealuri, iar autoritățile doresc să îi ajute pe proprietari să le vândă cât mai repede, pentru ca acestea să nu rămână abandonate prea mult timp. Săcelu este și singura stațiune balneară din Gorj, iar printre turiști este renumită pentru izvoare, cât și pentru apele ei curative.

Iar acum, românii care deja au ieșit la pensie și își doresc o viață liniștită, departe de aglomerația și de zgomotul orașelor pot achiziționa, foarte ieftin, o casă în acest loc de vis!

Este singura stațiune balneară din Gorj

Mai mult decât atât, pe lângă apele de la stațiunea balneară, cât și peisajele superbe din jur, cei care ajung aici mai au parte de încă o surpriză!

Este vorba despre faptul că apa din cele patru bazine de la stațiunea Săcelu își schimbă culoarea, în funcție de anotimp! Acest lucru s-ar datora microorganismelor din aceste bazine, caere își schimbă dinamica de-a lungul anului.

Mai multe