Crimă șocantă în București. Administratora unui bloc a fost ucisă de un locatar

28 martie 2024 21:28   Național

O femeie, administrator al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, a fost înjunghiată mortal, joi seară, de un vecin. Acesta a fost reținut și dus la audieri.

A înjunghiat o femeie 

În jurul orei 19.10, Poliția Capitalei - Secția 9 a fost sesizată, de către mai multe persoane care locuiesc în același bloc din Sectorul 2, că un vecin a înjunghiat o femeie. Polițiștii Secției 9 l-au identificat și depistat pe bărbatul bănuit de comiterea faptei, în vârstă de 57 de ani. Acesta a fost imobilizat și dus la sediul subunității. De asemenea, a fost prezent și un echipaj de prim-ajutor care a constatat decesul victimei, o femeie în vârstă de 56 de ani.

Ce au transmis polițiștii

„Din primele verificări s-a stabilit faptul că fapta ar fi fost comisă în incinta spațiului unde femeia își desfășura activitatea, aceasta având calitatea de administrator al blocului", transmite, joi seara, Poliția Capitalei.

Cazul a fost preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea continuării cercetărilor și stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Trupul neînsuflețit urmează să fie transportat la Institutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

Altă crimă în Timișoara 

În luna martie, o altă crimă înfiorătoare s-a petrecut în Timișoara. O studentă la Medicină a fost găsită moartă în apartamentul iubitului ei. Descoperirea șocantă a fost făcută de sora băiatului, care locuia împreună cu acesta. Băiatul, student și el la Medicină, a fost arestat pentru 30 de zile.

Tânără însărcinată, omorâtă de patron 

O altă crimă a avut loc în Capitală. Un bărbat de 72 de ani s-a prezentat în decembrie 2023, la Secția 12 Poliție din Capitală și a mărturisit că a ucis o tânără. Ulterior, autopsia fetei arată că a fost vorba de o crimă feroce. Victima, Ioana Beatrice, era însărcinată în patru luni.

„Raport final de autopsie în cazul fetei însărcinate, ucise de patronul de magazin. <<Multiple plăgi[…] ce s-au putut produce prin lovire cu drujba>>. Cauza principală a decesului a fost hemoragia internă și externă. În paralel a sosit și raportul ADN, care a clarificat și exclus ca posibil tată al copilului chiar pe cel acuzat de crimă”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, potrivit Stirileprotv.ro

Mai multe