O doctoriţă băută s-a urcat la volan şi a făcut prăpăd pe șosele

25 ianuarie 2022 11:10   Național

O femeie, medic stomatolog în Iași, aflată în stare avansată de ebrietate, s-a urcat la volanul mașinii sale și a produs două accidente rutiere în care a distrus alte două autoturisme. Potrivit martorilor, se pare că femeia nu este la prima abatere de acest gen. Pe numele ei poliția a deschis un dosar penal. 

Ana Maria Năstac este medic în Iași și, se pare, prietenă la cataramă cu băutura. Femeia a consumat, duminică seara, băuturi alcoolice, iar apoi s-a urcat la volanul mașinii. Pe drum, a fost implicată în două accidente. 

Ea a lovit o mașină parcată și, văzând că nu e nimeni prin preajmă, a fugit de la locul accidentului. Dar nu a durat mult și a mai provocat unul. Femeia, de data aceasta, a lovit un autoturism care circula regulamentar.

Poliţiştii sosiţi la faţa locului au testat-o pe şoferiţă şi aşa au aflat că femeia avea o alcoolemie de 0,47 la mie. După ce a fost testată cu aparatul alcooltest și a rezultat că se afla sub influența băuturilor alcoolice,medicul a refuzat să-i fie prelevate probe biologice. Prin urmare, s-a ales cu dosar penal.

În luna martie a anului trecut, medicul Ana Maria Năstac a fost implicat într-un alt incident. Atunci, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin 112 despre un accident soldat cu victime omeneşti care a avut loc pe raza municipiului Iaşi, în care au fost implicate două autovehicule.

Medicul stomatolog, probleme mari cu legea

Femeia nu se află la prima abatere. Ea a avut și în trecut probleme cu legea.  Femeia a  fost trimisă în judecată deoarece a hărțuit o judecătoare de la Judecătoria Iași. Medicul ar fi aflat că judecătoarea îi trimitea mesaje private iubitului său și a devenit geloasă. Ea a căutat-o pe presupusa amantă chiar la locul său de munca - la Judecătoria Iași. De asemenea, a hărțuit-prin mesaje mesaje pe Facebook, scrie presa locală. 

Mai multe